Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek, aki annyira szeret itt lógni, hogy még az éjszakai órákban is rendszeresen gyakorizik?
Jelen:) Hajnali 8-9 körül bekapcsolom a gépet, egyik sarokban gyk, másikban film, harmadikban játék, negyedikben kalandozok sok helyen. Kb, éjfél után, 2-3 óra körül kapcsolom ki a gépet. A gyk, az nekem, inkább szórakoztató.
Kérdést, még nem írtam ki. Amit nem tudok elsőre megoldani, idegenek, pár mondat alapján, biztos, hogy nem tudják:)
nem szeretek itt lógni annyira :D
de este beszélgetek sokszor, vagy épp dolgozom, esetleg itt levelezem, de nem az idióták miatt vagyok itt :D
Nem, már nem. Még suttyó korszakomban voltam itt sokat, igaz egész éjjel sosem, mert az alvást (meg előtte a maszturbálást) jobban szeretem, mint a gyakoris csörtéket, éjjel meg kiemelkedően gyopár kérdések szoktak lenni, a férgek is akkor másznak elő a kövek alól és jönnek a szándékosan tahó nyelvezetű, sértő, provokatív vagy akár személyeskedő (erre is sokszor van példa éjjel, sajnos) kérdések ami valaki ellen irányul.
De már nappal sem vagyok itt olyan sokat, inkább igyekszem élni, itt pedig csak nézelődni és néha írni (akkor többet, mikor kétségbeesett vagy szomorú vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!