Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért "királylányvagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért "királylányvagyok" szindrómás rengeteg elvileg felnőtt, huszonéve nő is szürreális elvárásokkal?

Figyelt kérdés

Az természetes és érthető hogy a gyerekek milyenek, tinédzser korban mondhatni törvényszerű hogy álmodoznak a lányok a daliás hercegről aki tökéletes mindenben.

De manapság rengeteg felnőtt nő is ilyen, olyan ordenáré elvárásaik vannak hogy csak kapkodom a levegőt.

Huszonéves pasiktól olyan dolgokat várnak el amiket idősebb felsőosztálybeli férfiak ugranak csak meg.

Saját menő lakás/ház, elvárják hogy eltartsd őket, nem is akármilyen szinten, elvárja hogy egyetek kint egész nap, mert ugye ő a tűzhelyhez hozzányúlni se hajlandó.

Ha nem nyaraltatod egzotikus helyeken hisztiroham jön, mivel a barinői életvitelükhöz hasonlítgatja magát.

Persze emellé legyél szórakoztató, intelligens, nézzél is ki jól, ne legyen rajtad egy deka zsír se, és persze legyél társasági ember.

Elképesztő a királylányvagyok szindróma a fiatal nőknél.

Van egyébként egy szűk idősebb rétegnél is ez a jelenség, de azok meg végképp kattantak agyilag, az ő számuk elenyésző, de a fiatal nőknél ez manapság trend!

F/26

2017. okt. 19. 19:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
61%

"PErsze, én is elvárhatok mindenféle irreális dolgot, aztán sivíthatok hogy a nők bénák, ugyanis a nők pontosan ezt csinálják."

Hát akkor tedd ezt. És akkor ugyanolyan jó lesz neked is, mint ezeknek a nőknek.

2017. okt. 19. 23:53
 32/34 anonim ***** válasza:
Már elnézést hogy beleszólok de: velem pont az a baj hogy a leírtak ellenkezője vagyok. :D 26 éves lány vagyok, nem érdekel ha nincs saját ház/kocsi csak dolgozzon az illető. Nem akarok nyaralni menni, simán elvagyok a négy fal között is vagy egy kissebb városban sétálgatva. Utálok vásárolni, nem volt még márkás cipőm vagy ilyesmi de nem is hiányzik. Megvehetném magamnak de minek mikor ott van az olcsó? Szóval vannak kivételek a nők között. De azért a pasik elvárásai is viccesek: a nő munka mellett mosson főzzön takarítson boltba menjen ha van gyerek akkor nevelje legyen szex minimum kétnaponta legyen elnézve még az italozás is... Plusz a nő viselje el a bunkó beszólásokat. Nem minden pasi ilyen, hozzáteszem. Szóval mindkét oldalról van kivétel csak meg kell keresni.
2017. okt. 20. 11:49
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmad nincs arról mik a valós elvárások és gyanítom soha nem is lesz. Egyrészt lenézően nyilatkozol a nőkről ami egy olyan mentalitásra utal ami elől a nők nagyrésze menekül. Másrészt az írásodból látszik hogy vagy még soha nem beszélgettél nőkkel vagy a luxus prosti kategóriát találod meg mint itt sokan és ebből vonsz le messzemenő következtetéseket.

Én 21 vagyok és a barátaim nagyrésze is hasonló korú. Vannak többen akik a suli mellett dolgoznak és együtt élnek a párjukkal túlnyomó részt albérletben. Aki még otthon él és tanul nem vár el ennél többet a párjától sem.

Senkit nem ismerek aki egy huszon éves tanuló vagy pályakezdő fiútól saját menő házat várna el. Ettől függetlenül ha évek óta dolgozol pl 26 éves korodra egy albérlet igenis elvárható akár lakótársakkal együtt élve ha máshogy nem megy.

Luxus meg egzotikus nyaralást sem várnak el. Ha a nyáron össze jön egy Horvátország már nagyon jó de a legtöbben egy Balatonnál töltött héttel is boldogok. Én 3 éve vagyok a párommal és egyszer sem nyaraltunk külföldön. A legtöbb ismerősömnél főleg ha mindketten egyetemisták ritkán fordul elő hogy étteremben esznek ami a kint éves leggyakoribb megjelenése az a kínai vagy a meki és az se minden nap. Én simán vállalom hogy nem szeretek főzni és amíg a párommal külön élünk ritkán is teszem. Változó van hogy minden hétvégén főzök van hogy hónapokig elmarad mert csak hétvégén vagyunk együtt és nem mindig jön úgy ki a lépés hogy szükséges legyen főzni. De ettől függetlenül nem főzök rosszul és nem merül ki a tudásom egy zacskós levesben. Vannak lány ismerőseim akik majdnem minden nap főznek és gyakran sütnek is mert szeretik csinálni.

Azt valóban a legtöbben elvárják hogy ne egy begyöpösödött unalmas valaki legyen akivel együtt vannak és hogy szociálisan aktív legyen lehessen vele beszélgetni és legyen értelmes és intelligens. Azt hogy a pasi szálkás legyen nem olyan sokan várják el azt viszont igen hogy ne legyen elhízott. Szerintem ez jogos elvárás ha a nő sem kövér. Ami a munkát illeti azt elvárjuk a legtöbben hogy önfenntartó tudjon lenni ha még otthon lakik ne élősködjön.

2017. okt. 20. 13:50
 34/34 anonim ***** válasza:
Az lemaradt hogy szerintem ezek messze nem megugorhatatlan elvárások.
2017. okt. 20. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!