Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért "királylányvagyok" szindrómás rengeteg elvileg felnőtt, huszonéve nő is szürreális elvárásokkal?
Az természetes és érthető hogy a gyerekek milyenek, tinédzser korban mondhatni törvényszerű hogy álmodoznak a lányok a daliás hercegről aki tökéletes mindenben.
De manapság rengeteg felnőtt nő is ilyen, olyan ordenáré elvárásaik vannak hogy csak kapkodom a levegőt.
Huszonéves pasiktól olyan dolgokat várnak el amiket idősebb felsőosztálybeli férfiak ugranak csak meg.
Saját menő lakás/ház, elvárják hogy eltartsd őket, nem is akármilyen szinten, elvárja hogy egyetek kint egész nap, mert ugye ő a tűzhelyhez hozzányúlni se hajlandó.
Ha nem nyaraltatod egzotikus helyeken hisztiroham jön, mivel a barinői életvitelükhöz hasonlítgatja magát.
Persze emellé legyél szórakoztató, intelligens, nézzél is ki jól, ne legyen rajtad egy deka zsír se, és persze legyél társasági ember.
Elképesztő a királylányvagyok szindróma a fiatal nőknél.
Van egyébként egy szűk idősebb rétegnél is ez a jelenség, de azok meg végképp kattantak agyilag, az ő számuk elenyésző, de a fiatal nőknél ez manapság trend!
F/26
#4 Jah tedd már szét a lábad az itt felsorakozó "nekem alanyi jogon jó nő jár"...-társaságnak.
Amúgy meg lóxart mert csupa olyat ismerek ahol a nő a jó a pasi meg kopasz -dagadt- vagy igénytelen bunkó!
(királyasszony)
Nyomd a pirosat!-Ügyes vagy .....xyz
Én egy öreg pacák vagyok, aki dagadt és ronda de én is királylánynak érzem magamat!
Szőrén ülöm meg az unikornisomat, amely ha elfárad, rózsaszín drazsét fingik. Ilyenkor a fellegekbe szállok és elköltök néhány milliárdot mindenféle magasztos célra.
Soros György voltam, sziasztok.
"csupán annyit vár el, hogy intelligens legyen, nézzen ki jól, legyen társasági ember. Meg persze ne anyuka szoknyája alól kelljen kihúzni 30 évesen, és el tudja magát tartani."
Ezzel csupán annyi a gond hogy a nők nagyon nagy része se ugorja meg ezeket.
Eleve a legtöbb fiatal szingli nő mamival vagy faszival él, önálló olyan kevés van köztük, nagyítóval kell keresni.
Persze érdekes módon a nőknek sose mondogatják hogy anyuka szoknyája alatt élnek, csak a pasiknak.
Nem teljesen mindegy? Úgyse méltatnak még csak szóra sem téged, tehát semmilyen szerepet nem játszanak az életedben.
Ja, hogy pontosan ez a baj, hogy megy a szidás, de azért kéne az "álomkategória"? :D
" Téged mi akadályoz meg abban, hogy magas elvárásaid legyenek a nők felé? Mindenki azt vár el, amit akar."
Látom sikerült értelmezni hogy miről szól a kérdést, a női agyaddal...
PErsze, én is elvárhatok mindenféle irreális dolgot, aztán sivíthatok hogy a nők bénák, ugyanis a nők pontosan ezt csinálják.
SÜvöltenek hogy béna pasik, persze az nem esik le a "királylányoknak" hogy talán az ő elvárásaik a nevetségesek.
Én is a párommal élek, hogy a te szavaiddal éljek, a pasimmal. Az már mellékes, hogy egyébként az én albérletem, az én nevemre szól a szerződés, én laktam itt előbb és ő költözött hozzám, mert így volt praktikus. :)
Sokat utazunk, de az is mellékes, hogy mindennek a felét, vagyis a saját részemet abszolút én állom!
Sokat járunk vacsorázni, moziba, színházba, akárhova... amit hol ő áll, hol én fizetünk.
Közös lakást vettünk, aminek az önerejét fele-fele arányban fizettük ki.
Két autónk van. Az övé menő, az enyém kicsit szakadtabb. DE mindkettő céges... :)
Mit lát ebből a laikus?
Hogy amióta megvan a "pasim", azóta felvitte a jóisten a dolgomat, sokat utazok, sokat mászkálok, lakás, egyebek, biztos baromi jól megy neki, én meg beleültem a tutiba. Közben meg ha kicsit közelebb jönnének és megismernének minket, akkor gyorsan kiderülne, hogy mindketten tisztességesen dolgozó, jó munkahellyel rendelkező mérnökök vagyunk közel azonos fizetéssel (sőt, valamelyest én keresek jobban nőként, de ez nem számottevő), annak pedig igen egyszerű oka van, hogy miért utazok, szórakozok többet, amióta ő van nekem. Hát pont az, hogy van nekem... vagyis van kivel megélni ezeket! :)
Egyébként meg királylány vagyok és ő a király(om). Az élet minden területén a tenyerén hordoz, szeret és imád, én pedig úgy viszonzom, ahogy csak tudom.
Érdemes mélyebben nézni a dolgokat, mielőtt messzemenő következtetéseket vonsz le egy-egy apróságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!