Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért "királylányvagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért "királylányvagyok" szindrómás rengeteg elvileg felnőtt, huszonéve nő is szürreális elvárásokkal?

Figyelt kérdés

Az természetes és érthető hogy a gyerekek milyenek, tinédzser korban mondhatni törvényszerű hogy álmodoznak a lányok a daliás hercegről aki tökéletes mindenben.

De manapság rengeteg felnőtt nő is ilyen, olyan ordenáré elvárásaik vannak hogy csak kapkodom a levegőt.

Huszonéves pasiktól olyan dolgokat várnak el amiket idősebb felsőosztálybeli férfiak ugranak csak meg.

Saját menő lakás/ház, elvárják hogy eltartsd őket, nem is akármilyen szinten, elvárja hogy egyetek kint egész nap, mert ugye ő a tűzhelyhez hozzányúlni se hajlandó.

Ha nem nyaraltatod egzotikus helyeken hisztiroham jön, mivel a barinői életvitelükhöz hasonlítgatja magát.

Persze emellé legyél szórakoztató, intelligens, nézzél is ki jól, ne legyen rajtad egy deka zsír se, és persze legyél társasági ember.

Elképesztő a királylányvagyok szindróma a fiatal nőknél.

Van egyébként egy szűk idősebb rétegnél is ez a jelenség, de azok meg végképp kattantak agyilag, az ő számuk elenyésző, de a fiatal nőknél ez manapság trend!

F/26

2017. okt. 19. 19:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
78%
Pont ezt magyarázzuk drága lelkem, hogy a pasik egyáltalán nem bénák. Mert kismillióan meg tutják lépni ezt a szintet. A béna esetleg te vagy, ha ez neked gondot okoz. A saját pátkapcsolati sikertelenségéért MINDIG az adott ember a hibás. Csak könnyebb a kifogáskeresés meg mások hibáztatása.
2017. okt. 19. 21:42
 22/34 A kérdező kommentje:

utolsó!!!!!!!

Egyértelmű, én vagyok a béna kacsa.

EGyébként nem ugorják meg kismillióan, mivel az emberek nagyrésze nem gazdag, de ezt a női agyaddal úgyse fogod felfogni, mert alapvető közgazdasági ismereteid sincsenek valószínűleg.

2017. okt. 19. 21:49
 23/34 anonim ***** válasza:
89%
Minek neked nő, ha ennyire utálod őket?
2017. okt. 19. 21:51
 24/34 A kérdező kommentje:

Utolsó!!

Hol írtam hogy utálom őket?

Aki nem nyalja 0-24 a feneküket az máris utálja őket vagy mi?

2017. okt. 19. 21:55
 25/34 anonim ***** válasza:
33%

Közgazdász diplomám van, de természetesen én vagyok a hülye.. :)

A baj azzal van, hogy neked fingod nincsen róla, hogy mit is várnak el a nők. Mert elhiheted nekem hogy a 99%-unk baromira magasról tesz az egzotikus nyaralásodra. Ki kellene lépni a való világba és nem a TV-ből informálódni a nőkről, meg nem a gyakoriról. Minden 30 körüli ismerősöm különköltözött már a szüleitől, vagy minimum külön tudna, ha a párjával eljutna arra a szintre a kapcsolata. Jópár ismerősöm keres 2-300 ezreket szakmával, sőt olyat is ismerek aki 200 fölött keres 8 általánossal. A többi csak kifogás. Én egyetem mellett is dolgoztam, majd sikerült jó gyakorlati helyet találnom, ahol suli után el tudtam helyezkedni. Fél éve összeköltöztünk párommal, fent tudjuk tartani a házat, fel is újítottuk stb. Mikor összejöttünk meg nem volt kb biciklink se. Aki akar, az tud. A többi csak kifogás.

2017. okt. 19. 21:57
 26/34 A kérdező kommentje:

" Közgazdász diplomám van, de természetesen én vagyok a hülye.. :) "

Ahogy kb. minden második embernek...ettől még simán lehet hogy nem értesz alapvető élettani dolgokat.

Már megint írtál fél oldalt, csak tudnám a kérdésemhez mi köze?

Nem arról van szó hogy nem lehet haladni az életben sehogysem, hanem hogy sok nőnek irreális elvárásai vannak a pasikkal szemben mivel azt hiszik ők valami királylányok , komolyan mintha valami mesében élnének.

2017. okt. 19. 22:02
 27/34 anonim ***** válasza:
Az nem irreális elvárás, amit a férfiak nagy többsége teljesíteni tud, de ezt még mindig nem fogod föl. Esetleg neked irreális, mert az átlagos szintet sem ütöd meg.
2017. okt. 19. 22:06
 28/34 A kérdező kommentje:

Nem tudja teljesíteni a többség ezeket az elvárásokat.

Szerinted miből veszel huszonévesen pl. házat úgy hogy mellette még jól is élsz?

Ez nem az átlagos színvonal.

De mondogasd csak magadnak hogy az...

2017. okt. 19. 22:12
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha nem emlegetnéd a "női agyat", lehet, nem menne el tőled a nők döntő többségének a kedve az első percben. Nem kedveljük ám az általánosító majmokat, tudod?
2017. okt. 19. 22:27
 30/34 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

HITELBŐL! Mert bizony Budapesten olcsóbb jelen pillanat egy lakás törlesztőrészleteit fizetni, mint egy albérletet.

2017. okt. 19. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!