Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a lányok szerint különleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányok szerint különleges vagyok, miért pattannak meg az első útjukba eső tahóval?

Figyelt kérdés
2017. okt. 19. 08:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem veled van a baj, csak egyszerűen még nem találtad meg azt a lányt, aki értékelne Téged olyannak, amilyen vagy.

Jó pár olyan fiú ismerősöm van, aki hasonló cipőben jár, és már 30 fölötti korban vannak.

Szinte mindegyik olyan lánnyal találkozott, aki csak hülyítette őket hónapokig, akár évekig, de sose lett belőle semmi.

Próbáld felismerni ezeket a helyzeteket, és ne pazarolj rájuk időt, mert közben elszalaszthatsz olyan lányokat is, akik értékesek lettek volna a számodra

2017. okt. 26. 05:40
 32/34 Megmondó Kapitány ! válasza:
De dugtál már? Lehet azért mondják hogy különleges vagy mert nem dugod meg őket, pedig felajánlották már 100x.
2017. okt. 26. 07:38
 33/34 anonim ***** válasza:

Attól, hogy lepattantak rólad az eddigi lányok, még megtalálhatod azt, aki akar tőled valamit.

Szerintem fura a felfogásod attól függetlenül, hogy "különleges" vagy-e vagy sem.

Nincs olyan, hogy odasétálsz egy lányhoz, aki egyből különlegesnek lát, és emiatt össze akar jönni veled. Egyrészt a jófejség, nyítottság, szimpatikus viselkedés meg vonzalom teszi, hogy közeledtek egymáshoz. Másrészt a kapcsolat és az együtt töltött idő teszi azt, hogy különlegessé váltok egymás számára. Tehát nincs ráírva a homlokodra, hogy különleges lehetsz valakinek, hanem az egymáshoz való viszonyulásból, személyes érzéseitekből, kötődésből derül ki mindez.

2017. nov. 4. 11:27
 34/34 anonim ***** válasza:
49%
Nézd meg ezt a filmet: https://www.youtube.com/watch?v=W8wMxqAVjP8 Van 2. része is. Rá fogsz jönni, hogy egyedül nem választhatsz. Ahhoz, hogy megtaláld az igazit, egy időben, egy szempillantás alatt mindkettőtöknek, szinte ugyanazt kell éreznie! Erre az életem a bizonyíték: tizenöt évesen így találtam rá egy lányra, akit 3 év múlva "elveszítettem". Valószínűleg gyerekek voltunk még, talán azért. Ő volt az első! Tőle kaptam az első "nyelvespuszit", mást akkor még nem. Több, mint 40 év után- teljesen véletlenül- újra találkoztunk és úgy döntöttünk, együtt éljük le azt, ami még hátra van az életünkből! Sok sikert kívánok a jövőhöz kedves Fiatalember!
2017. nov. 5. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!