Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen különleges első randi helyszíneket tudnátok ajánlani?
Sráccal első randi előtt állunk és valami izgibb, különlegesebb helyszínt szeretnék kitalálni... de nem jut eszembe semmi. olyan helyszín, progi kéne ami nem konkrét, vagyis városhoz passzoló speckó program, hanem valami, amit sok helyen lehet csinálni.
nem akarom a szokásos, sétálós-andalgós programot, mert akkor ha beállna a kínos csend, rosszabb lenne rajta túllendülni.
a srác strandra akar menni, de én nem akarok, mert túlságosan feszélyezett lennék. sztem első talinak ez nem jó :/
Köszi!
állatkertre gondoltam, de nincs annyira oda az állatokért mint én szerintem, az gond lehet? mármint felvethetem neki...
ahol lakom, sajna nincs vidámpark, pedig ez lett volna az első :(
mozi és a séta az B terv, ha nem találunk ki jobbat :D
Mindenképpen olyan programot találj ki, miközben tudtok beszélgetni egymással. Tehát mozi és társai kicsukva...:) Nem tudom hol laktok, de ha bp-n tudok írni 1-2 jó helyet. :) Szerintem: Séta, közbe beülni fagyizni vagy ilyesmi:) esetleg kajálni valahova:) Ha annyira nem jó terv, akkor ha szerettek biliárdozni, oda is mehettek:) elég ha a srác tud...:) majd megtanít és akkor legalább oldódtok közben:)
Másfelől a Srácnak kéne ezen gondolkodnia, nem neked:) Egyébként hány évesek vagytok?:)
Igen, bennem is felötlött, hogy inkább ez az ő dolga lenne, de ő csak a strandot tudta felhozni mert ő szerintem hal volt előző életében... oda viszont én nem akarok még vele elmenni, így is valamilyen szinten feszélyezettek leszünk, legalábbis én, de ha még ruha se lesz rajtam a hagyományos értelemben az maga lesz a káosz :D
Hát 22 évesek vagyunk mindketten... remélem az írásomból nem tűntünk 14-nek. azaz igazság, nekem kevés klasszikus randim volt eddig az életemben, asszem 2 vagy 3, mert előző két barátommal csak úgy összejöttünk kihagyva az első fázist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!