Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hárítja a flegmaságomat? Hogyan lehetnék randi képesebb? 19/L
Eredendően flegma és bunkó vagyok. Az elmúlt 3 hónapban elég sokat változtam. Megtanultam vissza fogni magam, de még így is csak azt kapom, hogy negatív, flegma és bunkó vagyok.
Vannak fiúk akiknek bejön, de a legtöbbnek nem.
Na meg én sem érzem túl jól magam, amikor a srác próbál csipkelődni, én meg a sárga földig oltom 1 mondatommal.
Mellettem csak a tuskó, bunkó, határozott srácok tudnak ugyan olyan férfiasak maradni. A normális fiúk meg inkább csak vergődnek a nyálukba és próbálják a maradék önbizalmukat menteni avval, hogy inkább leszállnak rólam.
A lényeg, hogy megszeretnék tanulni úgy viselkedni, hogy ne okozzon problémát ismerkedni. De nem tudom ennek fortéijait.
Pszichiáter
Viselkedési zavaraid vannak.
Velem egyszer bunkóznál, röppenne a lángos
Szerintem a tuskóság, bunkóság nem tartozik bele a Férfiasság fogalmába...
Volt már randim hasonló lánnyal, mint Te és egy pár beszólás után kissé kioktattam, melynek hatására könnyes szemmel pislogott, majd mondtam neki, hogy biztos fáradt és menjen haza. Azóta tudja hol a helye!
Ez pusztán intelligencia kérdése. Olyan párt fogsz magadnak találni, amilyen Te magad vagy. Ha úgy szeretnéd leélni az életed, hogy folyton parasztkodik veled valaki, hát rajta. Csak azt fogod visszakapni az élettől, amit adsz...
(Gondoltam, motivállak...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!