Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó ötleteket tudtok nekem adni? (sürgős)
Beszélgetni, filmezni, kockulni, dugni.
Találd fel magad.
Jah, de ne valami unalmasat vagy horrort... ám. Vígjáték, showder klub, ilyesmit hogy sokat nevesen és az rögzüljön benne hogy jól érezte magát veled, vidám volt jó kedvvel ment el tőled.
Meg beszélgess sokat, ha mást is akar úgyis kiderül majd :)
tényleg a szex a legjobb időtöltés
azt mindenki szereti, közel hozza az embereket, felszabadítja a gátlásokat
én nem ismerek olyan lányt, aki 2-3 heti ismeretség után ne akart volna szexelni, elvégre ezért van veled és te is vele
tusoljatok együtt, masszírozd meg, verd be neki, aztán rendeljetek egy pizzát
nincs itt min parázni
Szerintem ne filmezzetek..én lány vagyok, de sosem szerettem az elején filmet nézni a pasikkal, mert volt, hogy nem tartottam ugyanazt viccesnek/jónak (persze nem tudhatták, nem ismertek még annyira), mint ők és kényelmetlen volt úgy tennem, mintha vicces lenne. : D
Szerintem csak mutasd meg, hogy hol élsz, mutass neki pár izgalmas képet, tárgyat, meséld el a sztorijukat, igyatok meg egy teát és dumáljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!