Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a lányok szerint különleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányok szerint különleges vagyok, miért pattannak meg az első útjukba eső tahóval?

Figyelt kérdés
2017. okt. 19. 08:32
1 2 3 4
 21/34 xxxcsillag ***** válasza:
Lehet, hogy az ágyban nem stimmel valami a szex-nél.Virágnyelven közlik.
2017. okt. 22. 10:26
 22/34 A kérdező kommentje:
Nem szexeltem még...
2017. okt. 22. 11:50
 23/34 anonim ***** válasza:
Akkor több, mint valószínű, az a baj!
2017. okt. 22. 12:35
 24/34 A kérdező kommentje:
Mert? Nem tudják rólam.
2017. okt. 22. 13:32
 25/34 Őry Péter válasza:
Különleges sok esetben egyenlő (női nyelhasználatban) a furcsával, lekoptató duma
2017. okt. 22. 19:58
 26/34 anonim ***** válasza:
51%
Az rendben is van, hogy nem tudják, de a lányok is azt várják Tőled, amit Te tőlük: a SZEX- et! A legjobb dolog, amit az élet valaha is produkálhat Neked! Légy bátor és határozott, s meglátod nem fognak "megpattanni" Tőled! :-)
2017. okt. 24. 15:45
 27/34 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Mert? Nem tudják rólam.

A csajok megérzik rajtad. Tudod,a női megérzés.

fogj egy Qrvát és vetesd el a szüzességed vele. Utána már könnyebben megy.

2017. okt. 25. 09:02
 28/34 anonim válasza:
0%
Nagyon sok hülyeséget írtak neked. A lányok és a társadalom elhitették veled hogy ha elég jó, kedves és miegymás vagy, akkor jutalmul nőt is kapsz. Csakhogy a nők nem így működnek. Sose arra figyelj mit mondanak, hanem hogy mit csinálnak a nők. Önmaguknak is hazudnak szóval ne hibáztasd őket ezért. Az ég kék, a víz nedves, a nők meg ilyenek. Kezdetnek olvasd el a Nincs többé Jófiú c. könyvet (angolul neten is fenn van) ill. nézz szét a redpill redditen (angol) vagy a ferfihang.hu nemi dolgokkal foglalkozó cikkei környékén. Semmiképpen se PUÁzz, az nem segítség előzetesek nélkül.
2017. okt. 25. 10:09
 29/34 anonim ***** válasza:

Ki írt hülyeséget itt? Én nem látom sehol. Itt senki sem hitette el a kérdezõvel, hogy elég jó, épp az ellenkezõjét írták. Szóval nem értem, hogyan is illik ide a kommented.

2017. okt. 25. 10:40
 30/34 A kérdező kommentje:
Mindegy, úgy vitáztok, ahogy akartok, én már leszarom.
2017. okt. 25. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!