Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen lehet ismerkedni úgymond "barátnőtípus" lányokkal is?

Figyelt kérdés
Sokat hallom, hogy inkább csak alkalmi partmer leresésre való. De vannak fent olyan lányok is akik tudjátok, kedvesek aranyosak és nem "arra" hajtanak csak.
2017. okt. 18. 19:41
1 2
 11/12 anonim válasza:

Azért a "nők" is megérik a pénzüket. At sem kell elfelejteni mikor tök normálisan megkérdezem valakitől, mindenféle hátsószándék nélkül hogy van e kedve biliárdozni. Én tényleg a szó szerinti formájára gondolok, de persze egyből én vagyok a bunkó paraszt..... Pedig csak szeretem ezt a kocsma sportot.

De pl volt olyan is hogy tök rendesen csak egy sétát beszéltünk meg erre a "lány" nem jött el. Úgy h többet nem beszéltünk és nem is jelezte.

Meg amúgy én nem az a tipus vagyok aki csak úgy megkérdezi h "Dugunk?" de ha már valaki annyival megtisztel benneteket (igen, részben ez egy tisztelet) hogy szexelne, akkor ha nem bunkó módon közli legalább ti se legyetek bunkók

20/F

2017. okt. 21. 07:12
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 köszi, hogy megtisztelsz azzal, hogy megdugnál, állj be a sorba :D Nekem az a tapasztalatom, hogy bár sok pasi csak szexelni akar, főleg nyilván a külföldiek, de ezt általában nem alpári módon közlik be, hogy “szex?”, bár szokott ilyen is lenni, hanem abból jövök rá, hogy már a beszélgetés elején is erre terelődik a téma. Olyankor nem kell velük tovább beszélgetni és kész, hacsak nem akarok én is kalandot.

Sok rendes srác is van fent, a jelenlegi páromat is ott ismertem meg, tenyerén hordoz, értelmes, jól is néz ki, és igazi “baráttípus”. Csak ügyesen kellett kiszűrni :) Lányokból pedig biztos több olyan van, aki kapcsolatot keres, mint fiúkból, szóval neked még könnyebb dolgod is van.

2017. okt. 21. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!