Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen lehet ismerkedni úgymond "barátnőtípus" lányokkal is?
Azért a "nők" is megérik a pénzüket. At sem kell elfelejteni mikor tök normálisan megkérdezem valakitől, mindenféle hátsószándék nélkül hogy van e kedve biliárdozni. Én tényleg a szó szerinti formájára gondolok, de persze egyből én vagyok a bunkó paraszt..... Pedig csak szeretem ezt a kocsma sportot.
De pl volt olyan is hogy tök rendesen csak egy sétát beszéltünk meg erre a "lány" nem jött el. Úgy h többet nem beszéltünk és nem is jelezte.
Meg amúgy én nem az a tipus vagyok aki csak úgy megkérdezi h "Dugunk?" de ha már valaki annyival megtisztel benneteket (igen, részben ez egy tisztelet) hogy szexelne, akkor ha nem bunkó módon közli legalább ti se legyetek bunkók
20/F
#11 köszi, hogy megtisztelsz azzal, hogy megdugnál, állj be a sorba :D Nekem az a tapasztalatom, hogy bár sok pasi csak szexelni akar, főleg nyilván a külföldiek, de ezt általában nem alpári módon közlik be, hogy “szex?”, bár szokott ilyen is lenni, hanem abból jövök rá, hogy már a beszélgetés elején is erre terelődik a téma. Olyankor nem kell velük tovább beszélgetni és kész, hacsak nem akarok én is kalandot.
Sok rendes srác is van fent, a jelenlegi páromat is ott ismertem meg, tenyerén hordoz, értelmes, jól is néz ki, és igazi “baráttípus”. Csak ügyesen kellett kiszűrni :) Lányokból pedig biztos több olyan van, aki kapcsolatot keres, mint fiúkból, szóval neked még könnyebb dolgod is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!