Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, normális emberek nem találják meg egymást?
Nehéz a normális szót pontosan definiálni, hiszen a legtöbben magunkból indulunk ki. Azokat tekintjük normálisnak, akik hasonló értékek, normák mentén élik az életüket. Itt máris bukott a dolog, ha más közegben élünk és szocializálódtunk, akkor bár a magunk- és barátaink szerint mindketten normálisak vagyunk, mégis alkalmasint a világon semmi közünk nem lenne egymáshoz.
A másik probléma pedig az, hogy nincs igazán fórum, ahol ezek az emberek egymásra találhatnának. Mindenki éli az életét a kis megszokott rutinjában, de ha abban nincs benne az, hogy elmegyek X időnként valami újat kipróbálni, új emberekkel megismerkedni, akkor mégis hol akarom a "nagy őt" megtalálni, ha nem vagyok hajlandó még a lépcsőházba se kidugni az orrom?
1.) Sokan azonosnak tekintik a normálisat az átlagossal.
2.) A normális emberek közül sokaknak elmegy a kedvük az ismerkedéstől, a többiekkel gyűjtött tapasztalataik miatt.
Kedves Kérdező, kedves Hozzászólók!
Nemrégiben tettem fel a kérdést itt a gyakin, h partnerkapcsolati szempontból mit nevezünk normálisnak. Négy egész választ kaptam... a jetiről szóló kérdéshez többen szólnak hozzá az ezo kategóriában.
És itt sem a normalitás definíciójárót próbáljuk körülírni. Honan tudhatnánk, miért nem találkoznak a "normálisok", ha az se tudjuk megfogalmazni, kik ők ill. milyenek ők?
Ehhh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!