Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, normális emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, normális emberek nem találják meg egymást?

Figyelt kérdés
Normális férfiak panaszkodnak, nincsen normális nő. Normális nők panaszkodnak, nincsen normális férfi. Hogy lehetséges 2 normális ember nem találják meg egymást? Az lehet az oka, hogy normális embereknek is hatalmas elvárásuk van másik nemtől? Ezért nem találnak maguknak "normális" férfi vagy nőt?

2017. okt. 17. 12:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Nehéz a normális szót pontosan definiálni, hiszen a legtöbben magunkból indulunk ki. Azokat tekintjük normálisnak, akik hasonló értékek, normák mentén élik az életüket. Itt máris bukott a dolog, ha más közegben élünk és szocializálódtunk, akkor bár a magunk- és barátaink szerint mindketten normálisak vagyunk, mégis alkalmasint a világon semmi közünk nem lenne egymáshoz.

A másik probléma pedig az, hogy nincs igazán fórum, ahol ezek az emberek egymásra találhatnának. Mindenki éli az életét a kis megszokott rutinjában, de ha abban nincs benne az, hogy elmegyek X időnként valami újat kipróbálni, új emberekkel megismerkedni, akkor mégis hol akarom a "nagy őt" megtalálni, ha nem vagyok hajlandó még a lépcsőházba se kidugni az orrom?

2017. okt. 17. 14:21
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Nézd, ez sok tényező függvénye. Egy biztos, én a sokadik páromnál merem azt mondani, hogy vele kell a legkevesebb kompromisszumot kötni.
2017. okt. 17. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

1.) Sokan azonosnak tekintik a normálisat az átlagossal.

2.) A normális emberek közül sokaknak elmegy a kedvük az ismerkedéstől, a többiekkel gyűjtött tapasztalataik miatt.

2017. okt. 17. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, kedves Hozzászólók!

Nemrégiben tettem fel a kérdést itt a gyakin, h partnerkapcsolati szempontból mit nevezünk normálisnak. Négy egész választ kaptam... a jetiről szóló kérdéshez többen szólnak hozzá az ezo kategóriában.

És itt sem a normalitás definíciójárót próbáljuk körülírni. Honan tudhatnánk, miért nem találkoznak a "normálisok", ha az se tudjuk megfogalmazni, kik ők ill. milyenek ők?

Ehhh.

2017. okt. 17. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Én normális nő vagyok, normális férfi a párom. Nem értem a problémát.
2017. okt. 17. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!