Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjak normális lányt?
Nem vagyok átlagos srác, elég sokan mondják hogy helyes vagyok. 6 éve sportolok. Nem fényezni jöttem magam csak azért írom hogy nem egy kocka vagyok.A problémám a következő.Eddig akárhány lánynál próbálkoztam,vagy nagyképű volt és játszotta az agyát.Vagy csak folyton inni és bulizni akar.Meg neki áll feljebb ha rászólok hogy írjon normálisan...Lehet az a baj hogy csak csinos lányoknál próbálkozom?Az a baj hogy az átlagos kinézetű lányok is flegmák lettek.:/Teljesen kétségbe vagyok esve,hogy nem lehet érvényesülni csak akkor ha a barátnőmet én is átverem,semmibe nézem és úgy beszélek vele mint a kutyával.
17/f.
A korodbeli lányok elég éretlenek sajnos. Aki kicsit is szebb, az el van szállva baromira, nem nagyon van önálló stílusuk, mindegyik ugyanaz: vasalt haj, szoli, pózolás iphone-nal, úgy néznek ki 16-7 évesen, mint a 25 évesek. Rossz körökben nézelődsz, azért vannak értelmes lányok is.
Szerintem próbálkozz inkább idősebbeknél, 18-20 éveseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!