Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol találjak normális lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kertitörpe01 kérdése:

Hol találjak normális lányt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok átlagos srác, elég sokan mondják hogy helyes vagyok. 6 éve sportolok. Nem fényezni jöttem magam csak azért írom hogy nem egy kocka vagyok.A problémám a következő.Eddig akárhány lánynál próbálkoztam,vagy nagyképű volt és játszotta az agyát.Vagy csak folyton inni és bulizni akar.Meg neki áll feljebb ha rászólok hogy írjon normálisan...Lehet az a baj hogy csak csinos lányoknál próbálkozom?Az a baj hogy az átlagos kinézetű lányok is flegmák lettek.:/Teljesen kétségbe vagyok esve,hogy nem lehet érvényesülni csak akkor ha a barátnőmet én is átverem,semmibe nézem és úgy beszélek vele mint a kutyával.

17/f.

2015. febr. 1. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Érned kell még. Bocsi, de ez van.
2015. febr. 1. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy flegmák, mert itt is agyba-főbe dicsérik még a csúnyákat is.
2015. febr. 1. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:

A korodbeli lányok elég éretlenek sajnos. Aki kicsit is szebb, az el van szállva baromira, nem nagyon van önálló stílusuk, mindegyik ugyanaz: vasalt haj, szoli, pózolás iphone-nal, úgy néznek ki 16-7 évesen, mint a 25 évesek. Rossz körökben nézelődsz, azért vannak értelmes lányok is.

Szerintem próbálkozz inkább idősebbeknél, 18-20 éveseknél.

2015. febr. 1. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés normális lány van, ráadásul a te korodban már kezdenek elkelni. Annyit tudok mondani, hogy marha nagy szerencse kell hozzá.
2015. febr. 1. 14:31
 5/6 anonim válasza:
én nem bulizom agyba főbe, nem piálok ilyesmik, 15L vagyok és kicsit fordított a helyzetem mint neked. egy olyan srác írogat, bókol akiről eddig úgy gondoltam, hogy csak az ilyen ri*ancok érdeklik :D fura dolgok ezek:D és nem vagyunk flegmák... csak egyesek
2015. febr. 1. 14:34
 6/6 A kérdező kommentje:
harmadik válaszoló.Igen ebben maximálisan igazad van.Na jó persze azért vannak kivételek.De sose találtam még egyet sem.Olyan lányokkal meg isten ments hogy összejöjjek,akik ilyen plázacicák meg stb..És lehet hogy megpróbálkozok akkor ilyen 18-20 év közötti lányokkal.
2015. febr. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!