Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya/kövér lányok pasijai legbelül nem éreznek hiányérzetet és nem boldogtalanok?
tegnap 12:37
Már ne haragudj, de te nem gondoltál még véletlenül sem arra, ha egy csajnak "jó pasija" van, hogy tuti nem ő neki az egyetlen a pasinak, hanem másokkal kufircol?
Biztos van olyan is, aki csak megelégszik a nem épp médiaideál alkatú párjával, mert jobb nem akad. De vannak olyanok is, akiknek ,ás az ízlésük. Nekem pl. egyáltalán nem jönnek be ezek a mások által ajnározott izmos férfimodell jellegű srácok, engem az izom nem vonz... inkább átlagos vagy pocakos. Úgy vagyok velük, mint egy festménnyel: rájuk nézni kellemes, de nem vált ki belőlem semmit szexuálisan. Sem az ilyen latin macsó arc.
Párommal kapcsolatban arról tudok nyilatkozni, amit látok... hát volt már olyan, hogy találkoztunk ismerőssel, aki tényleg egy kifejezetten szép csaj volt (törékeny, gyönyörű arcú, csodás természetes színű dús haj, szolid smink... szóval a természetes szép, nem a művi plázap...a fajta)... és a párom csak velem foglalkozott és engem simogatott egész végig. Szóval neki ezek szerint én tetszem, pedig rondább az arcom és túlsúlyos is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!