Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnya/kövér lányok pasijai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya/kövér lányok pasijai legbelül nem éreznek hiányérzetet és nem boldogtalanok?

Figyelt kérdés
Sokszor látok a fb-on és utcán is olyan kevésbé szép párokat (általában alacsony/kövér pasi - duci/ronda nő felállásban), akik ölelgetik egymást, mosolyognak, látszólag odavannak egymásért, de nem tudom elképzelni, hogy amikor mellettük meg elsétál egy +180-as, sportos, sármos pasi a csinos, formás alkatú, dús hajú, érzékien hamvas barátnőjével és forr körülöttük a hedonista szenvedélyes életérzéstől átitatott levegő, akkor legbelül akár az alacsony/kövér pasi vagy a duci/ronda csaj ne érezne hiányérzetet és ne fogná el egyfajta keserű beletörődés. És akkor sétálnak tovább az utcán egymásra néznek és egy pillanatra nem úgy tekintenek egymásra, mint azelőtt. Persze utána elfelejtik az egészet és megpróbálják a másikban megtalálni a vonzót, de tudat alatt mindig ott fog motoszkálni, hogy nekik sosem volt részük szenvedélyes testi/érzéki szerelemben/szexben. Annyira jó lett volna pszichológusnak tanulnom és akkor megérteném az emberek ilyen jellegű gondolatait. A kompromisszumkapcsolatok valóban sosem lesznek olyan őszinték és belülről jövőek, mint a valódi testi/lelki ösztönös szerelmek? Egyáltalán milyen megélnie/milyen érzés egy pasinak, amikor kompromisszumot kell kötnie annak érdekében, hogy legyen barátnője? Vagy egy nőnek, hogy ne sértsek meg a nőket. Én nem tudom milyen érzés, hiszen alacsony, vékony, de jóképű pasiként huszonévesen még szűz vagyok és sosem volt opció, hogy annál a mércénél lejjebb adjam, ahol már a kapcsolat nem tudna őszinte, mélyről jövő testi örömöt okozni. Ti mit gondoltok erről?

2017. okt. 16. 12:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
A pasim mackós,de sose volt ilyen, amikor megláttam pár mediterránt külföldön.Jól néztek ki,de slussz.
2017. okt. 17. 13:50
 32/34 anonim válasza:

tegnap 12:37

Már ne haragudj, de te nem gondoltál még véletlenül sem arra, ha egy csajnak "jó pasija" van, hogy tuti nem ő neki az egyetlen a pasinak, hanem másokkal kufircol?

2017. okt. 17. 17:08
 33/34 anonim ***** válasza:

Biztos van olyan is, aki csak megelégszik a nem épp médiaideál alkatú párjával, mert jobb nem akad. De vannak olyanok is, akiknek ,ás az ízlésük. Nekem pl. egyáltalán nem jönnek be ezek a mások által ajnározott izmos férfimodell jellegű srácok, engem az izom nem vonz... inkább átlagos vagy pocakos. Úgy vagyok velük, mint egy festménnyel: rájuk nézni kellemes, de nem vált ki belőlem semmit szexuálisan. Sem az ilyen latin macsó arc.

Párommal kapcsolatban arról tudok nyilatkozni, amit látok... hát volt már olyan, hogy találkoztunk ismerőssel, aki tényleg egy kifejezetten szép csaj volt (törékeny, gyönyörű arcú, csodás természetes színű dús haj, szolid smink... szóval a természetes szép, nem a művi plázap...a fajta)... és a párom csak velem foglalkozott és engem simogatott egész végig. Szóval neki ezek szerint én tetszem, pedig rondább az arcom és túlsúlyos is vagyok.

2017. okt. 31. 12:22
 34/34 anonim ***** válasza:
Azért higgyétek el, hogy a jóképű és sportos srácok sem dugnak agyba-főbe minden hétvégén más csajt. Sok minden mástól is függ ez a dolog. Az én esetemben a részben introvertált személyiségem és a túlságosan jófiús hozzáállásom nagyon megnehezíti az ismerkedést, barátnőszerzést.
2017. dec. 14. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!