Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye a férfiak nem ítélkeznek úgy mint nők, amiért nem költök sokat magamra?
Nem veszek ruhát drága helyeken, csakis kínaiból és turkálóból öltözöm. Jobb ruháim vannak szerintem, mint a h&m, bershka és társaiból öltözködő tucatlányok többésének. A sminktermékeim a legolcsóbbak, az arckrémeim, tusfürdőim is, mégis szép és tiszta vagyok.
Bármikor megmondtam a többi nőnek, ha téma volt, hogy felesleges rongyrázásnak tartom a drága ruhákat és kozmetikumokat. A legtöbb ez után megvetett, szinte gyűlölt, mert hiába keni magára a drágábbat, nem szebb nálam. Próbált visszavágni, hogy látszik a szempillaspirálom, szemhéjpúderemnek már a rikító színes, bugyuta csomagolásán is, hogy gagyi vacak.
Ugye a férfiaknak inkább imponáló ez, mintsem hogy ilyen ellenségesen viselkedjenek velem?
Vannak sokkal fontosabb dolgok az életben, és igénytelen sem vagyok, a legtöbb mai kis hercegnőt taníthatnám inkább igényességre. Gusztustalan ez a fogyasztásra épülő, mindenkit lehúzó társadalom.
Én teljesen egyetértek veled, de annak mondjuk nem sok értelmét látom, hogy másokat miért konfrontálsz.
Sajnos az emberek olyanok mint a birkák. Tartozni akarnak valahova. Akik pedig képesek önálló értékrenddel létezni, azokat sokszor kiközösítik mert meg sem értik amit képvisel az illető.
A lényeg az, hogy hiába állsz ki a saját dolgaid mellett ne csodálkozz ha lenéznek miatta, viszont neked sem kellene őket, amiért olyanok amilyenek.
Nem mindenkinek adatik meg a tisztánlátás képessége.
A férfiak tesznek rá.
Bár a maguktól hanyatt eső nőket nem szeretik.
Miért akarod megmagyarázni más nőknek, hogy csak az a jó, amit te csinálsz? Nem a te pénzed költik.
Én is ritkán veszek ruhát, bár azt pont az általad lenézett boltokban (Reserved, H&M).
Sminkből sem a legolcsóbbat veszem, de a natúr sajátmárkásat (az összetevői számítanak, elvégre egész nap az arcomon van), ill kozmetikumokból is a középkategóriát.
Nekem érdekesmód még senki nem szólt be, mondjuk nem is tartanak leltárt a fürdőszobámban, honnan is tudnák?
A férfiaknak tetszem így is, ill a férjem szokta mondani, hogy mindig tetszett neki, a hétköznapi, letisztult megjelenésem.
Nem ítéllek el, de te keményen ítélkezel fölöttük.
Engem nem érdekel, hogy te mit kensz magadra, de ahhoz semmi közöd, hogy a saját pénzéből más mire költ.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!