Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A természetes vörös haj egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A természetes vörös haj egy férfinál előny vagy inkább hátrány társkeresés szempontjából?

Figyelt kérdés

2017. okt. 15. 02:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan dalszövegeket írsz,mint az Ed Sheeran,előny.

Vagy ha mediterrán vagy arab országban akarsz csajozni,amúgy nem annyira.

2017. nov. 19. 02:28
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
Nekem hátrány de mindenre van megoldás pl 0 gép
2017. nov. 19. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez a legnagyobb előny
2017. dec. 21. 19:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig két vöröshajú srácot láttam, aki nem hosszú hajú volt és nem feketébe járt surranóval együtt. Fiataloknál nagyon gyakori ezt a stílus, mert - szerintem - bántották őket gyerekkorukban eléggé... Idősebbet már láttam vörösen, teljesen normálisan nézett ki.

Szerintem azért van negatív kicsengése a vörös hajú férfiaknak, mert egyrészt az arcuk is elég vörös, fehér bőrűek és borzasztóan kevesen vannak. Amiből pedig kevés van, az különleges, mint tudjuk. De a vörös hajú férfiakat bántók nem akarják elismerni, hogy "különlegesek", pedig nem különlegesek, csak ritka a hajszínük, mások. Aki pedig más, azt bántják.

2017. dec. 21. 21:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálam előny! Kár, hogy kevesen vannak :-)
2018. jan. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!