Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fogadnák el a mai magyar nők azt, hogy ha a
pasijuk elvárná, hogy a nő burkát viseljen utcán,
közterületeken?
Semennyire. Ha bugyit kell felvenniuk mar az is sokszor problema.
2017. okt. 14. 19:55
A részletek mellékesek, nem jönnék össze olyan férfival, aki bármit is megpróbál rám kényszeríteni.
2017. okt. 14. 19:57
Maximum,ha muszlim pasihoz mennek férjhez és a férj országában vannak,de akkor nincs variáció.
Ha a drágám ilyet kérne, biztos azt hinném, elgurult a gyógyszere.
2017. okt. 14. 20:06
Hülye vagy ember..!? Nincs az a pénz,hogy én úgy öltözkedjek ,hogy egy férfi diktálja!! Majd ,ha én is,megszabhatom neked,hogy mit veszel fel,akkor talán. De,inkább szingli maradok köszi
2017. okt. 14. 20:43
14: Nyugi, nem fog senki sírni utánad.
2017. okt. 14. 21:11
Nem.
Engem borzalmasan taszít az a vallás és kultúra.
Nem tehetek róla, de ez van.
22/N
2017. okt. 14. 21:12
Kizárt. Senki ne erőltessen rám semmit se, főleg ne olyasmit, ami egy olyan valláshoz kötődik, aminek nem vagyok a hívője.
2017. okt. 14. 21:21
ez nem olyan dolog, ami divatba jön, mint a magasított derekú farmer vagy a bokacsizma, ennek vallási, kulturális jelentése van. Magyarország keresztény ország, a történelme során ez a vallás volt leginkább a meghatározó, és nem sok közünk van ilyen szempontból az iszlámhoz és ázsiai országok viseletéhez. ez olyan, mintha feltennéd ezt a kérdést egy kínainak a magyar népviseletről. egyszerűen semmi értelme.
2017. okt. 14. 21:44
Nekem lenne egy kérdésem: nőgyülölő vagy, liberális vagy, esetleg egyszerre mindkettő? Pasiként mondom, annak se örülnék, ha egy idegen magyar lányon látnék ilyet, nemhogy a barátnőmön, esetleg a nővéremen....
2017. okt. 14. 22:15
Volt egy kolléganőm, akinek ilyen vallású a barátja, DE nem kért ilyet soha a nőtől. Ő tiszteletben tartja az eltérő kultúrák eltérő szokásait. Az egyetlen eset - ezt a kolléganő mesélte -, amikor kellene viselnie, az lenne, ha a barátja országába menne mondjuk a családhoz látogatóba, de akkor is csak azért, mert ott ezt muszáj és kész, nincs választási lehetőség.
Nem járok az utcán fedetlen fővel, de ennek más oka van, vagy az, hogy hideg van és fázok, vagy az, hogy a szememet védjem az erős fénytől egy napellenzős fejfedővel, vagy nyáron a hőségben az, hogy ne kapjak napszúrást.
2017. okt. 14. 23:03
Kapcsolódó kérdések: