Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja volt a pasinak?

Figyelt kérdés
Randiztam tegnap egy pasival nagyon jól ment minden. Ahogy mindig, most is megkértem a barátnőmet, hogy hívjon fel egy óra múlva hogy tudjak kilépőtutat ha gond lenne és túl unalmas vagy gáz lenne a pasi. Amikor csengett a telefon mondtam hogy ezt most fel kell vennem mert fontos erre már elég furán nézett. Nem beszéltem sokat a barátnőmmel mondtam hogy minden rendben. Mire folytattam volna a randit a pasi teljesen kiakadt és mondta hogy nagyon gáz amit csináltam hogy ilyen gagyi trükkökel szórakozom vele, majd közölte hogy most felállok és húzzak a francba!! Étteremben voltunk nagyon kellemetlen és megalázó volt ez számomra. Fel volt háborodva hogy ennyire hülyének nézem, igaz letagadtam hogy a barátnőm ezért hívott amiért de valahonnan mégis tudta. Megkaptam azt is hogy hazug r1b1 vagyok és takarodjak szeretne nyugodtan megvacsorázni. Majdnem elsírtam magamat annyira rosszul esett az egész. Nem gondoltam hogy ennyire érzékenyek egyesek ráadásul azt sem értem, hogy miért ekkora dolog ez. Szerintetek én voltam bunkó vagy ő ? Eddig még sosem volt gond ezzel a taktikával.
2017. okt. 13. 12:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

Én, azt gondolom, neked van igazad. Mondom ezt pasiként.

Egy nő, legyen óvatos.

2017. okt. 13. 13:27
 12/23 anonim ***** válasza:
8%
legyél óvatos, de ne ilyen butaságokkal, ha nem tudsz egyenes lenni vele, akkor tényleg nincs értelme próbálkozni
2017. okt. 13. 13:32
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
A mentő hívás módszer elég átlátszó, de akkor is azt mondom, jó, hogy időben kiderült, hogy egy alapvetően agresszív férfival van dolgod. Sokkal neccesebb, ha ez csak akkor derül ki, ha már beleszeretsz, egy pár vagytok. Durván alacsony önbizalma lehet, ha ezen ennyire kiakadt. Szerintem ne bánd, hogy ez így alakult.
2017. okt. 13. 13:59
 14/23 anonim ***** válasza:
20%

Én valahol megértem a férfit, ha egyenes, őszinte ember, ez biztosan nagyon rosszul esett ki. Persze, egy nő legyen óvatos, de ez a "mentő hívás" azért egy végtelenül primitív, gyerekes módszer, valljuk be. Nem neked megalázó, hanem a férfinak. Nem abból kell kiindulni, hogy egy pszichopatával randizol akitől majd meg kell szabadítani téged, mint a hercegnőt a csúnya, gonosz sárkánytól. Nőként mondom. Ha valaki elég felnőtt a randizáshoz, legyen ahhoz is elég felnőtt, hogy megmondja, ha nem érzi jól magát és nem akarja folytatni. Ne ilyen olcsó, ostoba trükkökkel manőverezzen

Érdekes nekem sem alakult jól az összes randim, és volt olyan, amelyiken meglehetősen kínosan éreztem magam. Mégsem kívántam azt, hogy bárcsak lebeszéltem volna előre egy ilyen "mentő hívást". Vagyok elég felnőtt ahhoz, hogy megoldjam a helyzetet. Mondjuk ha 18-20 éves vagy, akkor esetleg (de csak esetleg) érthető az eljárásmódod.

Köszöntem, mehet a lepontozás :D

2017. okt. 13. 14:08
 15/23 anonim ***** válasza:
56%

Én megértem azért a fickót is... gondolom azt várta, hogy ha nem érzed jól magad, akkor őszintén megmondod, hogy ez nem megy, és elköszönsz, nem pedig ilyen trükkel próbálkozol.

De viszont tényleg bunkón viselkedett, és ez nem volt szép dolog, valószínűleg tényleg agresszív alak lehet, csak nem mindig mutatja ki.

Akárhogy is... jobb nyílt lapokkal játszani.

:)

2017. okt. 13. 14:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem egy mentalistával kellett volna randiznod :/
2017. okt. 13. 14:10
 17/23 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem a "mentõ hívás" csak egy baráti gesztus, amit egymáshoz közelálló barátok dumálnak le egymás között. Ez nem olyan, hogy föltétlenül megkérek erre bárkit, hogy hívjon fel, mert én magam ne tudnám megoldanixD Nem ettõl függ senki sem. Nekem úgy hangzott mint egy gesztus, amivel a barátnõje érezteti, hogy törõdik vele, nem pedig randi módszer.

Az lehet, hogy gyerekes, jómagam nem szoktam ilyent csinálni, de nem ítélem el, fõleg nem így. Komolytalan és butácska lehet, de attól még semmi esetre sem volt kegyetlen vagy álnok játszma a férfival szemben.

2017. okt. 13. 14:28
 18/23 anonim ***** válasza:
63%

Én is elítélem a pasast.

De te is lehettél volna korrekt, hogy mondod neki, hogy ez egy biztonsági hívás volt, de igazából jól érzed magad, maradni akarsz vele.

2017. okt. 13. 14:31
 19/23 anonim ***** válasza:
29%
Bárcsak én lennék ilyen tökös mint ez a csávó :D igaz elég alpári, de na, kimondta amit ki kellet.
2017. okt. 13. 15:22
 20/23 anonim ***** válasza:
81%
Ő bunkó volt, te pedig gyerekes. Van ez így.
2017. okt. 13. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!