Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a franc baja van ennek a pasinak? Érti ezt valaki?
Esküszöm nem értem. Adott a srác, inkább közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz. Tudom, hogy tetszem neki, látom, sőt már más is látja. De úgy érzem egy helyben toporgunk, ha én nem keresem, ő keres. Ha én picit közeledek, ő visszatáncol. Most egy kicsit élesebbre fordult a helyzet közöttünk (közelebb kerültünk az átlagnál), erre a srác másnap lemondta egy régóta megbeszélt randinkat valami kamu ürüggyel.
Annyit hozzá kell tenni az alapsztorihoz, hogy ezer éve nem volt barátnője, 5-6 éve egész biztosan nem. Van valami csaj a képben akibe szerelmes volt már régóta, amikor megismerkedtünk, most azt állítja hogy össze van zavarodva, nem tudja mi van. De valahogy az az érzésem, hogy ha az a csaj rábolintott volna arra hogy vele legyen, akkor abból a helyzetből is kitáncolt volna.
Mi van ezzel a gyerekkel? Ennyire érzelmileg sérült? Vagy szűz? Vagy meleg? Vagy mi?
Jaja elég zavaró, főleg ha kitalálom hogy innentől nem érdekel akkor meg fut és irogat meg keres.
Valahogy az a benyomásom hogy ez még szűz lesz, és ezért futamodik meg a leges-legutolsó pillanatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!