Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja volt a pasinak?

Figyelt kérdés
Randiztam tegnap egy pasival nagyon jól ment minden. Ahogy mindig, most is megkértem a barátnőmet, hogy hívjon fel egy óra múlva hogy tudjak kilépőtutat ha gond lenne és túl unalmas vagy gáz lenne a pasi. Amikor csengett a telefon mondtam hogy ezt most fel kell vennem mert fontos erre már elég furán nézett. Nem beszéltem sokat a barátnőmmel mondtam hogy minden rendben. Mire folytattam volna a randit a pasi teljesen kiakadt és mondta hogy nagyon gáz amit csináltam hogy ilyen gagyi trükkökel szórakozom vele, majd közölte hogy most felállok és húzzak a francba!! Étteremben voltunk nagyon kellemetlen és megalázó volt ez számomra. Fel volt háborodva hogy ennyire hülyének nézem, igaz letagadtam hogy a barátnőm ezért hívott amiért de valahonnan mégis tudta. Megkaptam azt is hogy hazug r1b1 vagyok és takarodjak szeretne nyugodtan megvacsorázni. Majdnem elsírtam magamat annyira rosszul esett az egész. Nem gondoltam hogy ennyire érzékenyek egyesek ráadásul azt sem értem, hogy miért ekkora dolog ez. Szerintetek én voltam bunkó vagy ő ? Eddig még sosem volt gond ezzel a taktikával.
2017. okt. 13. 12:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
54%
Játszottál, lebuktál, ennyi. Így mondjuk akkor sem beszélnék egy nővel.
2017. okt. 13. 12:42
 2/23 anonim ***** válasza:
76%

Ő volt az idióta barom...

Egyszer volt egy netes randim ahol poénkodtunk hogy majd lesz mentő hívás?

Azt mondja nem lesz.

Persze a randi alatt jött a hívás hogy minden rendben stb?....

Csak röhögtem rajta és ő is.

Nincs ebben semmi.

2017. okt. 13. 12:44
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

Gáz volt.

Elég agresszív a csávó, de nekem sem tetszene... Mondjuk nem üvöltenék

2017. okt. 13. 12:44
 4/23 anonim ***** válasza:
44%

Kiakadtam volna én is. De nem lettem volna ennyire bunkó.

Az volt a baja, hogy tiszteletlen voltál már eleve azzal, hogy felvetted a telefont. Amúgy mindenki tudja, hogy amiatt csöröghet amiért csörgött is nálad. Igen igen.... jöhet a hülye duma, hogy lehet vészhelyzet. NEM LEHET! Biztos elmondod a családtagoknak, hogy randizni mész. (Ki fognak bírni 1-2 órát vészhelyzet nélkül. Ha nem bírnának ki akkor nem mennél el eleve.) Továbbá, ha minimálisan tiszteled a partnert akkor lenémítod azt a nyűves telefont. Tanulj ebből! Mindemellett ne bánd, mert a leírtak szerint egy közönséges barom volt a fiú. (Férfinak nem is nevezném.)

2017. okt. 13. 12:47
 5/23 anonim ***** válasza:
74%
Ez egy elmebeteg, qurva mákod van, h ez időben kiderült.
2017. okt. 13. 12:53
 6/23 anonim ***** válasza:
pontosan mit is mondtál a telefonba?
2017. okt. 13. 12:55
 7/23 anonim ***** válasza:
83%
Egy dolog, hogy egyesek szerint tiszteletlenség felvenni a telefont (nem mindenki gondolja így és nem mindenkit zavar). Más dolog, hogy nem értem mi ebben a szórakozás vagy a trükközés? Fõleg így mikor nem állt szándékodban lelépni. Ha nem érzed jól magad vele, akkor így is, úgy is lelépsz mindkettõtök érdekében. Döntse el, hogy most az jobb ha kifogást keresel, vagy az ha kíméletlenül a képébe mondod az igazat. Mert az utóbbira is ugyanúgy kitud akadni a hisztisebbik fajtája...
2017. okt. 13. 12:58
 8/23 anonim ***** válasza:
49%
Igaz... csak egyesek szerint tiszteletlenség! Feltétlen olyan társat keress aki elviseli, ha a telefon fontosabb nála. Erre kell alapozni.
2017. okt. 13. 13:07
 9/23 anonim ***** válasza:
70%

Az ilyen pszichopata pasiknak szerintem már nem az gond, ha "trükközöl", hanem az hogy "te hogy mered a fejedbe venni azt hogy lekoptatod õt?"

Akármilyen értelmesen megfogalmazott indokod vagy kifogásod lenne rá, a gond nekik csak az hogy "nem szégyelled magad, amiért nem akarsz összejönni velük az elsõ randi után, felszínes is vagy". Sokan vagy arra sértõdnek meg, hogy öszinte vagy, vagy épp arra, hogy nem hívod fel õket az elsõ randi után. Nem lehet kiigazodni ezen.

Megérteném azt, hogy gagyi szórakozásnak ítéli, hogyha a második/sokadik randin teszed ezt vele.

2017. okt. 13. 13:12
 10/23 A kérdező kommentje:
Szóval szeretitek akkor nem volt gáz amit csináltam ? Komolyan nem tudom már. Pedig nagyon jó pasi volt sajnálom :(
2017. okt. 13. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!