Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti Facebookon időrendi sorrend...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti Facebookon időrendi sorrendben a 30. emberrel mikor beszélgetek?

Figyelt kérdés
Én már több mint 4 hónapja, ez szerintem valamennyire visszaadja hogy mennyire nem vagyok társaság kedvelő.
2017. okt. 13. 11:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én áprilisban, de hozzá tartozik, hogy az üzeneteim fele az, hogy valaki fent van messengeren, és milyen jó :D Ha normális levelezéseket vesszük csak, akkor azok közül a 30. az tavaly december. És még így is sok beszélgetés csak kötelező sulis csoportprojekt, vagy "boldog szülinapot - köszi", meg ilyenek :D

4 ember van, akikkel beszélek gyakran vagy ritkábban facebookon.

23L

2017. okt. 13. 11:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem beszélgetek senkivel facebookon, de visszaírok annak, aki rám ír.
2017. okt. 13. 12:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudja a banat, eleve nem beszelgettem szerintem 30 emberrel Facebookon lol. 3-4 van akivel rendszeresen szoktam, a parom, egy srachaver, hugom, anyam, es van meg 1-2 pl a parom haverja es a batyja akikkel meg ritkan valtunk par mondatot. Ennyi. Viszont nem erzem ugy, hogy ne lennek tarsasagkedvelo, ha osszeulunk valahova a baratom haverjaival, akkor boven jol erzem magamat, egyszeruen nem erzem szukseget, hogy napi rendszeresseggel csevegjek Messengeren 25 kulonbozo szemellyel... Tok jokat beszelgetunk, amikor eloben osszeulunk, ennyi boven eleg.
2017. okt. 13. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!