Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti Facebookon időrendi sorrendben a 30. emberrel mikor beszélgetek?
Visszakerestem a 30.-at, februárban volt, de csak azért van ennyi "beszélgetőpartner" a listán, mert akkor sok olyan ember üzenetben köszöntött fel a szülinapomon, akivel amúgy nem nagyon beszélek.
Az utolsó "normál" beszélgetésem tényleges baráttal Facebookon másfél hónapja volt. Mondjuk nálam ez nem azt mutatja, hogy nem vagyok társaságkedvelő, mert az nem igaz, csak azt, hogy nem igazán használom a Facebookot, a chatet pedig max, ha muszáj.
Most néztem vissza, 1 hónapos a 30.beszélgetés.
De ebben benne vannak az újonnan lett ismerősök is ("Ettől kezdve kapcsolatban vagytok"...)
+ most azèrt van ennyi, mert pàr napja volt a születésnapom, és sokan priviben köszöntöttek fel.
Amúgy nem nagyon beszélgetek ott. A vibert részesítem előnyben.
Ja, és kb 4 ember van, akivel napi sziten beszélek, a többivel max ha rám írnak....
Összesen nem volt 30 ismerősöm mikor fent voltam ezen a szaron. Igaz csak a tényleges beszélgetőpartnereim voltak az ismerőseim között, meg pár rokon. Az is bőven elég volt. Még kezdetben volt 80 ismerősöm, de hamar unalmassá vált az állandó hencegés mindenkitől. És ez a baj a "fésszel", egy majomkodás az egész. Elvileg a kapcsolattartásról kellene szólnia, de helyette mindenki tolja a saját baromságait "Hej, vótam nyara'ni Tunézijába, lol itt vannak a képek a zasszonyt meg akarták veni három tevéjér lol ikszdé" meg "Itt a zúj audim, menő vayok!!!" nem is beszélve az olyan értelmetlen baromságokról, mint mikor valaki minden étkezését kirakja, idétlen fürdőszobás pucsítások, tibiatya, trollfoci, nemkutya, álhírolalak (jaj betiltják az ly betűt, reptoid, horoszkóp, elvisz él, háromfejű macska), politikai csörték (anyád, anyád, tolvaj XY, Óbánmonnyonle, Kúrcsánszopjonle, Soros és Simicska a sátán, Trump a sátán, Putyin a sátán, Gyurcsány sántán, anyád anyád, hazugfidesz, hazugemeszpé, hazugjobbik stb.), cigányok fuxos képei a családipótlékkal, "vetünk új gipsz óroszlánot dzsukker let", meg a többi ökörség. Kicsit se hiányzik.
A sok év alatt kétszer vettem hasznát: általános és középiskolai osztálytalálkozó szervezésekor. De így ennyi. 3 év múlva ismét esedékes lesz 2 hónapig belépnem amíg a következőt szervezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!