Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi célja van annak aki ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi célja van annak aki ilyeneket ír?

Figyelt kérdés
Azt írja nekem a pasi, hogy ha köztünk nem jön össze semmi keres mást, és hogy írogat neki egy másik lány, de csak én érdeklem őt.
2017. okt. 13. 09:42
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Azt akarja ezzel mondani, hogy meg akar d.gni, de ha nem lököd szét hamar a lábad neki, akkor nem fog neked rimánkodni, megy megd.g mást... Küldd el a búsba minél hamarabb!!
2017. okt. 13. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem, hogy ezen mit nem értesz.

Akar veled dugni/ismerkedni(mit tudom én mit akar), de ha te nem vagy rá vevő, akkor nem pocsékolja rád tovább az idejét.

2017. okt. 13. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Felolem keressen. Mit gobdol? Akkor most hirtelen az agyaba zuhansz?
2017. okt. 13. 09:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, csak nem értem valaki ismerkedés alatt miért írja le konkrétan, hogy másokkal is ismerkedik?
2017. okt. 13. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:

próbálja azt mutatni, hogy van más lehetősége, de mégis téged választ, ha nem jön össze veled, akkor jön a B terv

hülye taktika

2017. okt. 13. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyeneket ír, akkor nem akar téged igazán, csak úgy "félgőzzel" teper. Nem túl jó jel, persze vannak nők, akikben ilyenkor felébred az ősi ösztön: "de én akkor is megszerzem, úgyis az enyém lesz". Ha ilyen vagy, akkor hajrá, amúgy meg indítsd el a lejtőn, a Felejtőn.
2017. okt. 13. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Én mintha már olvastam volna ezt a kérdést, az is te voltál?

Egyébként azt jelenti, hogy nagyon "laza" a srác, illetve annak akar látszani. Nem nagy fogás, kivéve ha az ilyenekre buksz.

2017. okt. 13. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Talán már unalmas a hosszas írogatás és személyesen megismerne végre ( mennyire-az a te-ti dolgotok ), mert nem levelezőtársat keres, hanem élettársat.

Minek fusson egy szekér után bárki, ami nem veszi fel?

Minden normális ember egy olyan szekér után szalad, ami után van értelme kilépni...ez ilyen egyszerű.

2017. okt. 13. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!