Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Netes ismerkedés alatt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés alatt miért ír ilyeneket?

Figyelt kérdés
Beszélek egy fiúval, de amikor megírom neki hogy most kilépek Facebookról, mert dolgom van, azt írja, hogy ne menjek már még, maradjak vele egy kicsit. Mindketten 22 évesek vagyunk.
2017. szept. 25. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen ember idegesítő hosszabb távon. Főleg mikor este művelik ezt amikor már mennél aludni. Én nőben ismertem ilyeneket.

Akik este csinálják ezt azok nem szoktak aludni...? (És nem kora este hanem 23.00-23.30 körül. És nem csak hétvégén).

2017. szept. 25. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
mert még gyerekes :D
2017. szept. 25. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Az nem lehet h azert irja,mert szeretne meg veled beszelgetni? LOL
2017. szept. 25. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Szeretne veled lenni. Mi a kérdés?
2017. szept. 25. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Jobban szeret veled lenni, mint egyedül.
2017. szept. 25. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mióta megy a netes ismerkedés ezzel a fiúval, de lehet már igényli a személyes találkozót, csak nem mer rákérdezni?! Te találkoznál vele?
2017. szept. 25. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen "partnerem"... remek volt, hogy én a 10 óra rohangáss munka után aludtam volna, és ő rendesen megsértődött, hogy mi az, hogy álmos merek lenni.

A negyedik ilyen után egyszerűen kiadtam az útját. Bocs, hogy nem egész nap aktákat tologatok...

2017. szept. 26. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!