Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem egyszerűbb őszintének lenni, mint a másik idejét húzni?
(Mivel a lányokat szeretem, csak azon az oldalon tapasztaltam)
De szinte rendszeres nálam, hogy "udvariasságból" beszélget valaki, és ahelyett, hogy megmondaná az elején, hogy nem szeretne ismerkedni, inkább "udvariasságból" a másik idejét húzza.
Aztán telik az idő, a másik félnek fingja sincs mi a helyzet, és végül benyőgi a kedves hölgy, hogy jaaa, ő csak udvarias akartam lenni, gondoltam nyilvánvaló az elutasítás.
A lányok, akik csinálják:
Ez elég gáz dolog. A másikra hárítod a felelősséget ahelyett, hogy kimondanád őszintén mit gondolsz. "Bocsi, de nem ismerkednék veled." Ennyi. Az, hogy a másik hogyan reagál, az már nem a te dolgod, nem kell magadra venni. Kifogás és kifogás, amit a legtöbb csaj csinál. Azért, mert a te időd szereted pazarolni random emberekkel, a másik lehet nem.
Nem vagyok mentalista, gondolatolvasó. Komolyan úgy kell már ismerkednem, beszélgetnem (már amelyik lánnyal lehet saját magán kívül másról beszélgetni), hogy az első mondatom ez: Most komolyan ismerkedsz vagy csak udvarisságból vagy itt?"
Nem tudom, ez annyira alapszintű kommunikáció...
En mar nem irok semmit magamrol. Vagy le sem tojjak, vagy nagyon az alapjan itelnek meg. De volt aki abba kotott bele, hogy lemereszeltem irni azt, hogy nem azert vagyok ott mert unatkozom.
Ugyis csak a nehany keped alapjan itelnek meg ha pasi vagy, ha csaj.
#6: "A lány sem gondolatolvasó."
Nem kell túl nagy gondolatolvasási tehetség ahhoz, hogy egy "Lenne kedved valamikor meginni velem egy kávét?" kérdés alapján nem csak barátkozni akar az illető.
"Az elején közlöd vele, hogy párkapcsolati célból ismerkedsz vele? "
Úgy érted, hogy ezzel nyisson? Biztosan nagy sikerei lennének így. Ennek ellenére amikor a lány érzi, hogy mire megy ki a dolog, akkor egy "bocsi, van barátom" mondattal lehet tisztázni a helyzetet. Ha ez után is nyomul, akkor simán otthagyhatja a lány.
Tapasztalat, hogy a nőknek tetszik az, ha érdeklődnek irántuk, független attól, hogy épp kapcsolatban vannak vagy sem. Sőt, sokan amikor már érzik, hogy mit akar tőlük a pasi, akkor is "rejtegetik" a kapcsolatukat, illetve érthetetlenül fogalmaznak. Az egyik mondatban "Ő nekem az igazi", a másikban pedig "nem ért meg, egyre inkább nem tudom, hogy hányadán állunk". Tehát se azt nem mondja, hogy szabad a pálya sem azt, hogy tilos, lényegében a pasira nyomja a döntést, annak minden felelősségével együtt.
szerintem elég gáz mindig a férfira kenni a felelősséget, aíztán persze a férfi a hibás, meg nincs normális férfi...
Ez olyan, mint amikor pl a legtöbben képtelenek elmondani, ha mondjuk van pasijuk, a világ másik végén vannak, vagy ha az a szándéka, hogy max pasikkal duimáljon.
Ha nem kérdezel rá nyiltan, akkor ez a téma így elsiklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!