Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, miért nem egyszerűbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem egyszerűbb őszintének lenni, mint a másik idejét húzni?

Figyelt kérdés

(Mivel a lányokat szeretem, csak azon az oldalon tapasztaltam)

De szinte rendszeres nálam, hogy "udvariasságból" beszélget valaki, és ahelyett, hogy megmondaná az elején, hogy nem szeretne ismerkedni, inkább "udvariasságból" a másik idejét húzza.

Aztán telik az idő, a másik félnek fingja sincs mi a helyzet, és végül benyőgi a kedves hölgy, hogy jaaa, ő csak udvarias akartam lenni, gondoltam nyilvánvaló az elutasítás.

A lányok, akik csinálják:

Ez elég gáz dolog. A másikra hárítod a felelősséget ahelyett, hogy kimondanád őszintén mit gondolsz. "Bocsi, de nem ismerkednék veled." Ennyi. Az, hogy a másik hogyan reagál, az már nem a te dolgod, nem kell magadra venni. Kifogás és kifogás, amit a legtöbb csaj csinál. Azért, mert a te időd szereted pazarolni random emberekkel, a másik lehet nem.

Nem vagyok mentalista, gondolatolvasó. Komolyan úgy kell már ismerkednem, beszélgetnem (már amelyik lánnyal lehet saját magán kívül másról beszélgetni), hogy az első mondatom ez: Most komolyan ismerkedsz vagy csak udvarisságból vagy itt?"

Nem tudom, ez annyira alapszintű kommunikáció...

2017. okt. 8. 14:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom ez miért jó. Én az első válaszlevélben közlöm, hogy szívesen beszélgetek, de párom van, így nem ismerkedek. Szerintem ez így korrekt
2017. okt. 8. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
Engem nem izgat, lehet szeretek dumalgatni a masikkal, akkor nem fogom az arcaba tolni, hogy kopj le, van pasim. Mar bocs, ha valakinek hatalmas idopazarlas az, hogy neha beszelget egy nonemuvel akinek vegul nem kapja meg a pinajat, akkor arrol nem en tehetek. A sracok nagy resze akiket ismerek, boven szeret csak ugy random haverkodni, komminukalni lanyokkal is, mindenfele ellenszolgaltatas elvarasa nelkul.
2017. okt. 8. 14:21
 3/14 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon egyszerű: azért, mert nekik így kényelmesebb. A kifogások mindig könnyebbek, mint a felelősségvállalás.
2017. okt. 8. 14:25
 4/14 anonim ***** válasza:
31%

Férfiban is előfordul ilyen, ahogy láttam. Benne van, hogy nem akarnak sértődést (ha egyértelműen nemet mond, tart tőle, hogy az fog menni: "de miért nem?", és nincs kedve magyarázkodni). Másrészt ez magas szintű érzelmi intelligenciát is igényel, beleélni magát a másik helyzetébe, hogy ő mit érezhet, esetleg szerelmes lett és nem szép dolog szívatni.

De az EQ-t, a kommunikációt, sőt a tisztességet sem oktatják sehol. Simán bele lehet tehát szaladni ilyen helyzetekbe, és örülj, hogy nem azután derült ki, hogy "csak udvarias volt", miután belezúgtál.

2017. okt. 8. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
Én csetelni szoktam, az adatlapomon ki van írva hogy nem ismerkedek, a pasik 95%-a el se olvassa...
2017. okt. 8. 14:28
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

A lány sem gondolatolvasó. Az elején közlöd vele, hogy párkapcsolati célból ismerkedsz vele? Társkeresőn mondjuk egyértelmű a helyzet, hogy miért keresed, de máshol nem.

Máskor az a panasz tárgya, hogy egy normális mondatot nem tudtok váltani a lányokkal, mert egy ártatlan kérdésre is a "bocsi, van barátom" válasz jön.

Közöld te, mint kezdeményező, hogy mit akarsz. Ne a másiktók várd el, hogy találgasson.

2017. okt. 8. 14:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én az elején megmondom a másiknak, ha nem akarok tőle többet, vagy pillanatnyilag nem akarok kapcsolatot, hogy ne tervezgessen, beszélgethetünk, de nem lesz több. Aztán egyesek nem értenek a szóból ennek ellenére. Ez miért van szerinted, kérdező?
2017. okt. 8. 16:04
 8/14 anonim ***** válasza:
33%
5: Elolvassák, csak mindegyik tudja, hogy ez mit is jelent valójában. De hisztizzetek csak, már mi is réges-régen csak szórakozni járunk fel társkeresőkre, meg röhögni az egyes nőkön.
2017. okt. 8. 16:30
 9/14 A kérdező kommentje:

Barcsak mindenki kiirna az adatlapjara a konkret dolgokat.

De amikor unalombol beszelgetsz valakivel, es TE nem kozlod a masikkal, hogy csak ezert beszelgetsz. Az undorito.

2017. okt. 8. 17:07
 10/14 anonim ***** válasza:
Bárcsak mindenki elolvasná az adatlapra kiírtakat... Egy ideje nem vagyok társkeresőn, de sajnos én is azt tapasztaltam, amíg használtam ezeket az oldalakat, hogy nem olvassák el a leírtakat. Illetve nem mindig tudom besűríteni magamat abba a szűk karaktermennyiségbe, amennyit ezek a rendszerek engednek. Ez volt egy másik problémám. Mostanában csak itt meg facebookon fordul elő, hogy bepróbálkoznak, de mivel egyik sem társkereső, és én sem azzal a céllal használom (a lehetőségre nyitott vagyok, de senki nem hibáztathat, ha éppen nem akarok ezeken a helyeken ismerkedni, mert mondjuk nincs kedvem hozzá, épp csak beszélgetek mondjuk egy ismerősömmel vagy a szüleimmel, akikkel már nem élek együtt, és használjuk a netet is kommunikációra).
2017. okt. 8. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!