Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem egyszerűbb őszintének lenni, mint a másik idejét húzni?
(Mivel a lányokat szeretem, csak azon az oldalon tapasztaltam)
De szinte rendszeres nálam, hogy "udvariasságból" beszélget valaki, és ahelyett, hogy megmondaná az elején, hogy nem szeretne ismerkedni, inkább "udvariasságból" a másik idejét húzza.
Aztán telik az idő, a másik félnek fingja sincs mi a helyzet, és végül benyőgi a kedves hölgy, hogy jaaa, ő csak udvarias akartam lenni, gondoltam nyilvánvaló az elutasítás.
A lányok, akik csinálják:
Ez elég gáz dolog. A másikra hárítod a felelősséget ahelyett, hogy kimondanád őszintén mit gondolsz. "Bocsi, de nem ismerkednék veled." Ennyi. Az, hogy a másik hogyan reagál, az már nem a te dolgod, nem kell magadra venni. Kifogás és kifogás, amit a legtöbb csaj csinál. Azért, mert a te időd szereted pazarolni random emberekkel, a másik lehet nem.
Nem vagyok mentalista, gondolatolvasó. Komolyan úgy kell már ismerkednem, beszélgetnem (már amelyik lánnyal lehet saját magán kívül másról beszélgetni), hogy az első mondatom ez: Most komolyan ismerkedsz vagy csak udvarisságból vagy itt?"
Nem tudom, ez annyira alapszintű kommunikáció...
Férfiban is előfordul ilyen, ahogy láttam. Benne van, hogy nem akarnak sértődést (ha egyértelműen nemet mond, tart tőle, hogy az fog menni: "de miért nem?", és nincs kedve magyarázkodni). Másrészt ez magas szintű érzelmi intelligenciát is igényel, beleélni magát a másik helyzetébe, hogy ő mit érezhet, esetleg szerelmes lett és nem szép dolog szívatni.
De az EQ-t, a kommunikációt, sőt a tisztességet sem oktatják sehol. Simán bele lehet tehát szaladni ilyen helyzetekbe, és örülj, hogy nem azután derült ki, hogy "csak udvarias volt", miután belezúgtál.
A lány sem gondolatolvasó. Az elején közlöd vele, hogy párkapcsolati célból ismerkedsz vele? Társkeresőn mondjuk egyértelmű a helyzet, hogy miért keresed, de máshol nem.
Máskor az a panasz tárgya, hogy egy normális mondatot nem tudtok váltani a lányokkal, mert egy ártatlan kérdésre is a "bocsi, van barátom" válasz jön.
Közöld te, mint kezdeményező, hogy mit akarsz. Ne a másiktók várd el, hogy találgasson.
Barcsak mindenki kiirna az adatlapjara a konkret dolgokat.
De amikor unalombol beszelgetsz valakivel, es TE nem kozlod a masikkal, hogy csak ezert beszelgetsz. Az undorito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!