Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, adnatok esélyt kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, adnatok esélyt kövér hölgyeknek is, ha okos és szép? Ha nem akkor miért?

Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 12:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20 a teltebb és a kövér között óriási különbség van. Te biztosan nem vagy kövér ha ilyen népszerű ahogy írod.
2017. okt. 9. 11:37
 22/23 anonim ***** válasza:
18. Vagyok nem adnak esélyt, hiába vagy okos, kedves...stb. Ha eljutok odáig egyáltalán, hogy fényképet küldök, csak néznek, hogy178/85 lehet jó is. Itt, amikor kérdezték, mind lezsírdisznóztak. Gondolom, mind Adonisz volt. :)
2017. okt. 9. 11:45
 23/23 anonim ***** válasza:

"Mennyire elfogadható, ha valakinek anyagcsere-betegsége van, amiatt nem tud jelentősen súlyt veszteni, bár edz, de nem koplal, és emiatt nem lesz soha vékony?

Mennyire számít, hogy valaki baleset miatt nem tud bizonyos edzésekben részt venni, de amit fájdalom/további károsodás nélkül kibír, azt rendszeresen megteszi,de bombanő nem lesz soha?

Továbbá: miért igénytelen egy súlytöbblettel rendelkező nő? "

Ugyanannyira elfogadható, mint az, hogy férfiként olyan az ember arca amilyen. Hogy van egy genetikai hibám, ami nyomot hagy a megjelenésemen, mégis megkapom, hogy igénytelen vagyok, pedig mélyen a zsebembe nyúltam, komoly orvosoknál jártam, de a válasz az volt, hogy bocs, ezt húztam a génlottón.

(De mondhatnám azt is, ami engem nem érint, hogy mit kezdjen az a férfi aki 162 centis, vagy miért szólják le a nők azt, aki kopaszodik).

Szerinted a nőket ugyanez mennyire érdekli? 100-ból hányan veszik figyelembe?

Akinek a testsúlyával van baj, az az esetek 99%-ban (ugye a betegség, és a sérülés elég kevés túlsúlyos embernék a gyökérok) tök boldog lehet, mert olyan problémája van, amin csak akarni kell a változtatást. Aminél van esélye elmenni egy edzőhöz, egy dietetikushoz, és megváltozni (tudom miről beszélek, ismerek nem egy embert, aki 100+ kilóról döntött úgy, hogy ez nem pálya, és meg tudott változni).

Ezzel szemben, ha tényleg a genetika a bűnös, ha tényleg olyan betegséged van, akkor nem a döntéseden múlik.

Ezután meg mehet a nyafogás, hogy miért igénytelen, aki el van hízva. Azért barátom, mert 99.9%-ban rajta múlik, és nem a génlottót szívta meg.

2017. okt. 9. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!