Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, adnatok esélyt kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, adnatok esélyt kövér hölgyeknek is, ha okos és szép? Ha nem akkor miért?

Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 12:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A kövérség legfeljebb akkor elfogadható, ha betegség miatt van, egyébként pedig egészségtelen és sok hátránnyal bír (pl. gyenge akaraterőt és/vagy igénytelenséget feltételez a nőről, de a szexben is gátló tud lenni a túlsúly bizonyos pózoknál).

A teltség oké, de a kövérség nem vonzó.

2017. okt. 8. 13:46
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
nem, mert nem tetszenek a kövérek
2017. okt. 8. 14:01
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

"A kövérség legfeljebb akkor elfogadható, ha betegség miatt van"

Az a baj, hogy minden kövér ember betegségre fogja.

Közben meg kb 1.5-2% az az országban, akinek tényleg betegség okozza, az elhízottak aránya pedig 30%, de már a gyerekek körében is 16%

2017. okt. 8. 14:08
 14/23 anonim ***** válasza:
22%

Elég 2-3 évig kövérnek lenned és már foghatod is rá a kövérséged arra a betegségre, ami valójában a kövérség miatt alakult ki.

Amúgy a válasz egyszerű:

Mert nem szépek a kövérség nem vonzó, sőt taszító.

Próbáltad már, hogy kevesebbet egyél? Hogy mozogj valamit?

2017. okt. 8. 14:16
 15/23 anonim ***** válasza:
40%

Nem, mert nem tudnám megkívánni.

Egyébként vicces, hogy a dagadt malackák folyton leszavazzák azokat a férfiakat, akik nemleges választ adnak ilyen kérdésekre :D Fáj az igazság.

2017. okt. 8. 14:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem férfiként csak az ilyen típusű nők kellenének. Hétköznapokon nem tudom elviselni az olcsó gondolkodású plázanőket és nem is hiszem, hogy olyan ügyes problémamegoldók, talpraesettek és jól főznek.
2017. okt. 8. 15:35
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

Tudod utolsó, a buta plázanők és a kövérek között azért van még 1-2 kategória.

Mellesleg, ki mondta neked, hogy a túlsúly egyben ésszel is jár?

2017. okt. 8. 15:36
 18/23 anonim ***** válasza:
84%

Határoljátok már körül, ha lehet, kinek mi a kövér? Honnantól túlsúlyos, honnantól gusztustalan? Nem számokat, ha lehet kérni, mert egy 170/65 nő is lehet zsíros, izmok nélkül, meg egy 170/75 nő is lehet szikár.

Mennyire elfogadható, ha valakinek anyagcsere-betegsége van, amiatt nem tud jelentősen súlyt veszteni, bár edz, de nem koplal, és emiatt nem lesz soha vékony?

Mennyire számít, hogy valaki baleset miatt nem tud bizonyos edzésekben részt venni, de amit fájdalom/további károsodás nélkül kibír, azt rendszeresen megteszi,de bombanő nem lesz soha?

Továbbá: miért igénytelen egy súlytöbblettel rendelkező nő?

Bocs, kérdező, elloptam a topikodat.

2017. okt. 8. 15:39
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

18: gratulálok!!!

Megfejtetted teljesen egyedül, hogy miért értelmetlen a BMI. Nem véletlen, hogy komolyabb helyeken (és itt most nem a női magazinokra gondolok) már kb 15-20 éve nem foglalkozik vele senki.

A testmagasság/testtömeg ugyanis önmagában semmit nem árul el az emberről, ha valakin van 15 kiló izom, vagy 15 kiló zsír, akkor ugyanannyi a testtömege, ugyanannyi lesz a testtömeg indexe is, de a kinézete, az egészségügyi állapota nagyon eltérő.

Szóval a kövérséget így önmagában egy egyszerű mérőszámmal természetesen nem olyan egyszerű definiálni házilag, de azért létezik rá mérőszám:

Nőknél (20-40 év között):

10 - 12% eszenciális (gyakorlatilag csak a túlélést jelenti)

12 - 18% sportos

19-31% átlagos

32-39% túlsúlyos

39% felett kórosan elhízott

Persze nem olyan egyszerű mérni, mert a gagyi kínai két drótot megfogok testzsír mérők jellemzően inkább egy véletlen szám generátorhoz hasonlítanak.

Ezzel együtt, ha valaki tükörbe néz, akkor el lehet azért dönteni hogy kb mit lát, 65 kiló, formás, sportos testet, vagy 65 kiló lötyögő, puha zsírt.

[link]

2017. okt. 8. 16:06
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Én kissé teltebb (olyan kerekebb) nő vagyok, a pasiknak szerintem jobban tetszem mint,amikor vékonyka voltam...mit pasiknak igen jóképű férfiaknak:)

Mondjuk én is undorodom a kövér pasiktól, meg a pocakosoktól, akik csak tükörből látják....a vékonyka semmik sem néznek ki jól, szóval azért legyen izmos vállas, magas és no pocak...az a gusztusos.

2017. okt. 9. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!