Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell egy túlsúlyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy túlsúlyos nőhöz közeledni?

Figyelt kérdés

Velem nagyon elutasítóak pedig nem vagyok se bunkó se semmi extra.

29F

2017. okt. 7. 10:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
"Szia cica, kérsz cukorkát?"
2017. okt. 7. 10:38
 2/19 anonim ***** válasza:
27%
Meghívhatlak egy Cola Zeróra?
2017. okt. 7. 10:39
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
Pont ugyanúgy, mint bármelyik másik nőhöz. Max egy kicsit több türelem kell, hogy elhiggye, nem vagy olyan paraszt, mint a fentebb válaszolók.
2017. okt. 7. 10:43
 4/19 anonim ***** válasza:
98%
Úgy, ahogy egy sovány nőhöz. Legyél kedves, érdeklődő, és ne kezeld egy külön fajként ahogy a kérdésed alapján most teszed...
2017. okt. 7. 10:46
 5/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok jóképű ez tény de szerintem azért vállalható ahogy kinézek.

Ja és nem azért kezdek ilyen nőkkel mert csak ők az én szintem hanem azért mert nekem ők tetszenek.

2017. okt. 7. 10:46
 6/19 anonim ***** válasza:
25%
Lassan. Nehogy lepattanj róla xD
2017. okt. 7. 10:55
 7/19 anonim ***** válasza:
47%

"Tessék, itt egy ajándék kupon az XY konditerembe, gyere el velem, én is kövér vagyok még, de jó érzés mozogni, ha egyszer elkezded és az egészséged is javulhat".

(Saját vélemény, de a "túlsúlyos nő aki eljár edzeni/mozogni", mikor eléri a célját, sokkal jobban néz ki, mint aki alapból vékony volt mindig. Hangsúlyozom: Saját vélemény!)

2017. okt. 7. 10:59
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy,mint akárki máshoz,csak több türelemmel,mert elsőre azt hiszi,hogy szórakozol vele.
2017. okt. 7. 11:04
 9/19 A kérdező kommentje:

Én nem akarom hogy lefogyjanak :)

Persze ne legyen betegesen túlsúlyos mert az nagyon egészségtelen.

2017. okt. 7. 11:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

165cm/65kg vagyok, van túlsúlyom, hájas vagyok, nem izmos.

Ugyanúgy kell közeledni felém, mint a vékonyakhoz, csak tényleg több idő kell, hogy elhiggyem, hogy nem szórkozik velem a férfi.

A nálam sokkal több felesleggel rendelkezőkre pedig ez hatványozottan igaz.

Ugyanolyan emberek vagyunk. Azért az elég rossz pont, ha felhozod a súlyát az embernek mondjuk a randin, az edzésről pedig aztán végképp nem ilyenkor kell beszélni.

2017. okt. 7. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!