Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, nektek bevállt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek bevállt a társkereső komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Nekem már egy jó ideje semmire sem, jobb ha hagyom az egészet. Nektek bejött, sikersztori?

(Csak srácok véleménye érdekel, köszi)

2017. okt. 6. 17:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Naaa kilences kis butuska. Nem szep dolog olyanokat elitelni akiket nem ismersz.

Latod, mindenki noralisan valszolt akarmit is csinalt penteken.

Amugy. Attol hogy valaki esetleg otthon van ilyenkor, nem befolyasolja van/lesz e kapcsolta, vagy megy e a tarskereso.

Mindenki mas, mindenkinek mas ertekes, mas a bulika, mastol erzi jol magad. Neked, nincs jogod emiatt degradalni valakit, vagy megszabni nitol erezze jol magat.

Meg ott a kedvenc mondasom, amire valaszolnek " esakkor mivan?"

2017. okt. 6. 23:06
 12/14 A kérdező kommentje:

Masik.

Milyen reprezentativ valasz?

Erdekelt egy dolog, amit megkerdeztem. Nem kozvelemenykutatast csinalok, vagy dolgozatot irok.

Beszelgetes inditasnak nevezik. De neked nyilvan nem kell elmagyarazni mi a beszelgetes, mert annyira karizmatikus es nagyszeru vagy a penteki bulika kozben:)

(Amugy te is pentek este irtal ide es arra pazaroltad az energiad, hogy masokat "beolts". Ehhem...ki a gaz itt?)

2017. okt. 6. 23:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Volt vagy 10 randi összesen, ebből már az első randin 4-nél szex is.(Ági, Kata, Marcsi és Mónika)

Aki nekem szimpatikus volt annak én nem és ezernyi okok.Például családos, anyagi gondok, betegség stb amiért nem lett a többi nőkkel folytatás. Ez a négy pedig jó volt egyszer). Valamint volt egy hatalmas szerelem is ami 5 évig tartott de nem lehetett tovább lépni vele magasabb fokozatba mert erre sajnos totál alkalmatlan volt.

2017. okt. 13. 01:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Az a tapasztalatom, hogy az ilyen oldalakon a nők cs a z igazi különlegességekre utaznak. Volt már, hogy beregisztráltam kamu profillal és fekete srácnak adtam ki magam, egyből rám írtam 5-en is az első héten és volt aki már azonnali randit is akart...
2017. okt. 14. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!