Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, nektek bevállt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek bevállt a társkereső komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Nekem már egy jó ideje semmire sem, jobb ha hagyom az egészet. Nektek bejött, sikersztori?

(Csak srácok véleménye érdekel, köszi)

2017. okt. 6. 17:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vált be. Csak felhúztam magam a sok hülyén, hamarosan abbahagytam.
2017. okt. 6. 18:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A legtöbb csaj lesz.rja, bármit is írsz neki. Időpazarlás.
2017. okt. 6. 18:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
ahogy előttem írták, nem. egyáltalán
2017. okt. 6. 18:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Lófarok sem jött össze.
2017. okt. 6. 18:38
 5/14 Gábor19... ***** válasza:
100%
Nem. Még a komolytalan kapcsolatra se jött össze. Bár én eléggé randa vagyok:)
2017. okt. 6. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejött, két komoly kapcsolatom lett belőle.

A második még most is tart (3 éve) már egy éve együtt élünk.

Rengeteg levelet kellett írni, sok visszautasítást elfogadni, megannyi rémes randit kibírni... de végül megérte! Főleg, ha arra gondolok, hogy valószínűleg soha az életben nem találkoztam volna a mostani barátnőmmel, ha nem kezdek társkeresőzni.

24/F

2017. okt. 6. 19:42
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

Bocs de a regisztráltak 90%-a pasi. Semmi értelme F-ként társ-keresőzni.

Átlag 300 csajra jut, 2500-3000 pasi.

2017. okt. 6. 20:29
 8/14 A kérdező kommentje:

Ezt mindenki tudja:) a fizetesre valo "csalit is".

Csak megkerdeztem kinek megy, kinek nem.

2017. okt. 6. 20:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Aki péntek este kilenckor a gyakin lóg, annak nem vált be a netes társkereső (az egy hozzászólón kívül, aki véletlenül épp itt van). Mégis milyen válaszokat vártál?

Apropó, a gyakin kérdezők és válaszolók mióta tűnnek reprezentatívnak, ha már közvéleménykutatást csinálsz? Csak magadat vered át.

2017. okt. 6. 20:47
 10/14 anonim ***** válasza:

"Aki péntek este kilenckor a gyakin lóg, annak nem vált be a netes társkereső (az egy hozzászólón kívül, aki véletlenül épp itt van). Mégis milyen válaszokat vártál?"

Nem mindenki szeret bulizni inni és drogozni. Nekem se jön be ez a bulizós élet, nem kéne általánosítani. Nagyon kevés kulturált szórakozási lehetőség van sajnos. Én pl. egyáltalán nem iszom, a pia szagától is rosszul vagyok és drogokkal sem élek és ezek nélkül köztudottan nehéz élvezni a bulikat.

2017. okt. 6. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!