Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én lennék idióta, vagy ez normális internetes társkeresés közben?
Dehogynem dolgozom, napi 9 órát. A munkahelyi szabadidőmet is azzal töltöttem, hogy a lánnyal beszélgessek. Munka előtt, munka után is csak vele foglalkoztam.
Mindenkinek arra van ideje, amire szánni akar, ahogy a 12-es hozzászóló is írta. A többi csak kifogás, semmi több. Ha zavar, mond meg neki, te nem vagy hozzászokva a netes csevegéshez, nem szereted túl személytelen, és invitáld minél előbbi találkozóra. Ennyi a történet...
Nem baj ha nem igaz, legalább nem bántod meg, és érthető korrekt választ adsz, neten meg így nem sértődhet meg ha nem válaszolsz. Második tipp, mond azt hogy mobilneted jelez sokszor onlinenak de csak az időt nézed meg a telefonodon, nem tudsz neki írni.
Ennyire egyszerű
Még mindig itt tartasz?
Építsd le, ha ennyire zavar, vagy tiltsd le, de nem kell mindennap megkérdezni.
Ha neked napi 1 órád van, miért akarsz párkapcsolatot? Ennyire fontos embernek a munka való, nem a magánélet és a szórakozás. Ha valakit kedvelsz, akkor megpróbálod elfogadni, hogy napi 1 óránál többet szeretne beszélgetni veled. Vagy találkozzatok, vagy beszélgessetek többet és nem fogja azt érezni, hogy nem érdekled. Mert nekem ez jönne le, ha egy lány ennyit akarna beszélgetni velem. Biztos kerestem volna már mást, aki foglalkozik velem.
Az ő viselkedése is gáz, szerintem ez köztetek nem fog működni. Neki egy olyan kell aki érdekli és törődik vele, neked meg egy olyan, aki naponta egy órára rád néz. Ennyi.
Még hányszor íod ki?
Amúgy igen, normális, mert kezdeti ismerkedésnél egy óra az SeMMI.
És igen, én is dolgoztam 9-10 órát, mégis tudtam pár órát a kedvesemre szánni minden nehézség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!