Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hol van az a határ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hol van az a határ, ameddig egy izmos nő még nőies/vonzó számotokra?

Figyelt kérdés
Soo számomra jó nőnek tartott nőre mondták már szinte egyöntetűen, hogy gusztustalanul izmos. Nem mondom, hogy mások véleménye alapján akarok edzeni és diétázni, de azért is kezdtem el anno, mert úgy gondoltam, hogy szexi az ilyesmi. Kicsit meglepődtem, mikor lehurrogták az illetőt, akinek az alakja úgymond nekem az elérendő cél lenne... Pl. sokan már a kockás hason is ki vannak borulva, és furcsa ez úgy, hogy nekem is látszik, és kifejezetten szexinek tartottam/tartom:D Kíváncsi vagyok, mennyire élek tévhitben ezzel kapcsolatban (:
2017. okt. 3. 12:00
1 2 3
 21/26 A legrosszabb ***** válasza:
6%
Én inkább a jó puha csajokat szeretem, akiket lehet gyúrni, meg rájuk lehet feküdni. 10-15 kiló felesleg simán jó. Ezek a fitnesznáci-kockahas-kockaizom-kockavádli-kockamindenem típusú csajok elmebetegek, nem is az egészségükért csinálják, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, hanem hogy lehessen mit kipakolni Instára a sok ezernyi követőnek, akik csorgathatják rájuk a nyálukat.
2017. okt. 3. 14:34
 22/26 A kérdező kommentje:
Egyrészt jogosnak tartom, másrészt nem veszem magamra.:) Instám nincs, Facebookon meg csak az arcom látszik, vagy kosztümben virítok. A munkaadóm nem rajongana a "kockaminden" képeimért szerintem.:D
2017. okt. 3. 14:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk a kifejezetten nagyon izmos masszív női testépítő alkat jön be, szóval messze van az a határ. De ez mindenkinek más.
2017. okt. 3. 15:48
 24/26 anonim ***** válasza:
Én sokat edzem, izmos is vagyok (nem elvetemült mértékben), és nem mutogatom magam sem fb-on, sem instán. Igenis az egészségemért csinálom, meg azért, mert így érzem magam a legszebbnek.
2017. okt. 3. 17:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Képek alapján még simán a vonzó határon belül vagy. :)
2017. okt. 3. 18:49
 26/26 anonim ***** válasza:

Tetszenek a nagyon izmos nők, az ilyesmi alkat:

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. okt. 5. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!