Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hol van az a határ, ameddig egy izmos nő még nőies/vonzó számotokra?
Figyelt kérdés
Soo számomra jó nőnek tartott nőre mondták már szinte egyöntetűen, hogy gusztustalanul izmos. Nem mondom, hogy mások véleménye alapján akarok edzeni és diétázni, de azért is kezdtem el anno, mert úgy gondoltam, hogy szexi az ilyesmi. Kicsit meglepődtem, mikor lehurrogták az illetőt, akinek az alakja úgymond nekem az elérendő cél lenne... Pl. sokan már a kockás hason is ki vannak borulva, és furcsa ez úgy, hogy nekem is látszik, és kifejezetten szexinek tartottam/tartom:D Kíváncsi vagyok, mennyire élek tévhitben ezzel kapcsolatban (:2017. okt. 3. 12:00
11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)) Különösen annak, aki még képpel is igyekezett szemléltetni.
Ilyesmire gondoltam (a paint "tehetségemtől" tekintsünk el):
A képen annyira nem látszik, élőben kicsit izmosabb a hasam. De nem annyira durván. Személy szerint én még szeretnék egy kicsit tónusosabb testet, mert ezt még mindig puhának tartom.. Viszont lehet, hogy másnak meg már ez is sok.
(privit ne, légyszi :D )
2017. okt. 3. 13:58
12/26 anonim válasza:
Ez tökre rendben van. Popsi lehetne pörgébb, kerekebb kicsit.
13/26 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy olyan, mintha bevágna... :D Na mindegy.
2017. okt. 3. 14:15
14/26 anonim válasza:
Nem sokat lehet kivenni a képekből...
15/26 A kérdező kommentje:
Eredetileg nem is akartam képet feltenni. Gondoltam, önállósítjátok magatokat, és kerestek inkább.. Úgy is elég nőt néztek.
2017. okt. 3. 14:18
17/26 A kérdező kommentje:
Csak magamból indultam ki fordított esetben... :D
2017. okt. 3. 14:22
18/26 anonim válasza:
Úgy kell .... öntsed csak az olajat a tűrze! :D
Gondolom a képek után nem győzted törölni a kiéhezett megmondóemberek privát leveleit. XD
19/26 A kérdező kommentje:
2 Privit kaptam, a képek után egyet sem. És örülök, hogy ez így van. Nem párt keresni vagyok ezen az oldalon, arra ott a való élet. Pláne nem arc nélkül.
2017. okt. 3. 14:29
20/26 anonim válasza:
Ez így nagyon szép! Amelyik palinak ez sok az ratyi, vagy dagadt, vagy túl sovány és nincs elegendő önbizalma egy ilyen nőhöz, ezért inkább lenőietlenezi (de szép szó)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!