Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért haragszanak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért haragszanak a meleg férfiakra?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallottam nők szájából hogy biztos ez is hülye bu....
2017. okt. 3. 06:51
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, de én pont kedvelem őket.
2017. okt. 3. 06:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem a meleg férfiakra haragszik, hanem az adott pasira.

Nyilván degradálónak gondolja, ha egy amúgy heterót melegnek nevez. Nem egy pasiknak amúgy van egy annyira hisztis, nőies viselkedése, hogy akaratlanul is jöhet ez a hülye bu ... az ember szájára.

2017. okt. 3. 08:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebből kiindulva a férfiak meg a prostituáltakra haragszanak. Nagyon sokszor hallom a szájukból, hogy "biztos ez is hülye ku..."
2017. okt. 3. 08:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy haragszanak rájuk. Akiket én ismerek, kifejezetten kedvelik őket és jól szót értenek velük.
2017. okt. 3. 08:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem haragszanak rájuk, csak nem fogadják el a másságot.

Vagy az zavarja őket, hogy túl jól néz ki az illető.

Volt olyan munkatársnőm, aki mindig kitárgyalt, mindenféle buz1nak elmondott egy pasit (akivel nem is beszélt sose, csak gyakran láttuk). Megkérdeztem, hogy miért mond ilyeneket, miért lenne meleg ez a pasi?

"Mert nézd mááá milyen haja van, hogy be van lőve mindig... meg milyen feszes nadrágban járkál. Nééémmá, ma rózsaszín felső van rajta. A buz1ja."

2017. okt. 3. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Én pl.nem haragszom a melegekre... O.o
2017. okt. 3. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
én se haragszom rájuk, nem tudom miből gondolod, hogy ez általános lenne a nők részéről
2017. okt. 3. 10:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Én nem haragszom rájuk, ha valakit bzizok, azt sosem a homoszexualitásra értem, hanem arra, hogy valaki egy suttyó primitív paraszt.

Amúgy ha haragudnék is, az inkább azért lenne, mert van pár meleg ismerősöm, és az egyikbe nagyon bele voltam zúgva, amíg ez ki nem derült. Azóta is, ha találkozunk baráti körben, annyira egymásra találunk beszélgetés közben és minden... Egyszerűen inkább csak szomorú vagyok, hogy heteroban miért nem találok egy ilyen férfit. Jóképű, jólelkű, nagyon okos fiú, nagyon jó humorral. És nem pironkodik a hülyeségeimen, ahogy sosem viselkedik tiszteletlenül. Velem legalábbis nem, és még így is tud humoros lenni.:) Nomindegy, csak azért írom, hogy ha lenne is okom haragudni, az nem harag, csak elkeseredés. Tudod, mikor minden stimmel a másikkal, kivéve ezt.

2017. okt. 3. 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem mondanám általánosnak ezt a dolgot, de pár esetben én is megfigyeltem. Illetve nem is a harag állhatott a háttérben, inkább egyfajta csalódottság, mert mint kiderült, az illető külsőre nagyon is bejött az adott hölgynek, csak mivel a másik ligában játszik, így esélytelen volt nála.

Inkább azt figyeltem meg, hogy a meleg férfiak (akik nem esnek át a ló túloldalára) valójában szimpatikusak is a nőknek. Általában igényesebben öltözködnek, hiúbbak magukra, kevésbé trágárok és közös téma is előbb akad velük. Ráadásul biztosak abban is, hogy egy ilyen férfi nem csak meg akarja őket dugni, így hamarabb nyitottá válnak.

2017. okt. 3. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:
A nők nem haragszanak a meleg férfiakra, inkább rengeteg férfi haragszik rájuk. Így elég nagy sértésnek veszik, ha egy nő annak nevezi őket...
2017. okt. 3. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!