Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisként hol lehet ismerkedni ha már a hányinger kerülget a netes társkeresőktől, szórakozóhelyekre pedig nincs eljárás?
AHH, na igen... az örök kérdés :D
romeo katasztrofális, arról nem is beszélve, hogy a neten simán elsiklik az ember olyanok felett, akik amúgy az életben jó benyomást tennének rájuk, és akár lehetne az egészből valami (ezért utálom igazán a netes ismerkedést)
Én már évek óta benne vagyok a társkeresésben, és az a benyomásom (más heterok és melegek beszámolói alapján is), hogy csakis a véletlen tud összehozni két embert... Megsúgom, a heteroknak sincs olyan könnyű dolguk ám (ha kiegyensúlyozott és egészséges párkapcsolatot akarnak). Még a neten is, hiába azért mész fel, hogy ismerkedj, óriási szerencse kell hozzá, hogy pont akkor, pont úgy, pont abba az emberbe botolj bele, akibe kell.
Hívhatjuk Istennek, univerzumnak, akárminek, én személy szerint az agy furcsa rejtélyének tartom, hogy akkor esik szerelembe, amikor 100%-osan mással van elfoglalva + kell hozzá egy jó helyzet, és hát persze ... a meg felelő személy :)
Úgyhogy csak rezignáltan fogadd el, hogy erre a kérdésre a válasz: SEHOL, ugyanakkor egyszerre mindenhol ;)
De a valószínűsége, hogy nem ismerkedsz meg senkivel mikroszkopikusan kicsi (feltéve persze, ha egyáltalán kapcsolatba lépsz emberekkel :D bár én már olyan sztorit is hallottam, hogy hónapokig nem járt sehová a delikvens, aztán elment meginni egy sört és HOPP... jött a szerelem :D)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!