Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magasított talpú cipőt húzok előbb találok barátnőt?
Figyelt kérdés
Azt olvasom mindig hogy a nőknek a magasabb férfiak kellenek. Ez ilyen evolúciós dolog, hogy a magasabb férfinak jobbak a génjei és azzal akar szaporodni a nő. Át lehet verni ezt az evolúciót ilyen trükkökkel?2017. okt. 2. 15:07
1/15 anonim válasza:
Erosen ketlem, hogy azon az 5 centin mulna barmi.
2/15 anonim válasza:
Plusz úgyis leveszed otthon a cipőt.
3/15 anonim válasza:
#2 Otthon majd a zokni ala veszi fel a golyalabat 😂😂
4/15 anonim válasza:
szerinted nem veszik észre a nők?
5/15 anonim válasza:
Én magas vagyok, szóval nincs ilyen gondom
De vannak olyan alacsony(abb) haverjaim, akik ugyanúgy tudnak barátnőt szerezni
17/F
6/15 anonim válasza:
En nem hinnem hogy magassarkuban jobban lehetne csajozni.
7/15 anonim válasza:
Ím a következő generációja a férfiaknak... jóhogy nem tömöd ki a pólód h kigyúrtnak is látszódj mellé és nem sminkeled magad hogy eltűntesd az archibácskáid.
Szóval nem, nem jó ötlet.
A nőknek férfi kell. A nyavajgó hímringyó nem...
8/15 anonim válasza:
Én simán összejöttem egy nem túl magas sráccal, de ha ilyet látnék amilyenről te írsz, nem tudnám, hogy sírjak vagy röhögjek, de hogy otthagynám az illetőt, az is biztos :D
9/15 anonim válasza:
nyilván hozzád hasonló magasságú csajra kell vadászni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!