Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat zavarja, hogy magasított cipőben járok, mert így magasabb vagyok nála. Mit tegyek?
Az egyik lábam rövidebb mint a másik egy műtét miatt, és kompenzálásként futócipőt és magasított cipőt hordok (nem magassarkút)
167 cm vagyok, a párom kb. 169. Laposban sántítok és fájnak is tőle az ízületeim.
így járt!
ha neked kényelmetlen, akkor ne hordj olyat, csak azért mert őt frusztrálja.
húzzon akkor ő is bakancsot vagy mittudomén...
nehogymár.
Első az egészség, párkapcsolatod még lehet másik...
Amikor az egyik láb rövidebb, mint a másik (bármely
okból), akkor ha nincs normálisan kiegyenlítve, vég-
leges károsodáshoz vezethet. Ezt szerintem ne koc-
káztasd. Ismerek embereket, akik nem tudnak kiegyene-
sedni, oldalra dőlnek, vagy épp már járni nem tudnak,
ugyanebből az okból kifolyólag.
Ha neked egeszsegügyi okokbol erre szükseged van, akkor baratodtol nagyon önzö. Meg akkor is az lenne, ha te egyszerüen szeretned a magassarkut.
Ennyire "kis ember", hogy zavarja az egojat, hogy nem ö a magasabb? Kerd meg, hogy mivel neked szükseged van erre a fajta cipöre, inkabb ö jarjon magastalpu Buffaloban. Biztosan lehet meg kapni valahol ezeket a 90-es evekbeli disco-fighter labbeliket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!