Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn a férfiaknak lehetetlen nem bénának lenniük?
#20: nekem volt két nagyon komoly, nagyon hosszú kapcsolatom netről, sajnos véget értek, de nem negatívan.
Pont ezért, nem vagyok ellenére a dolognak (sőt!), de azt hiszem valami megváltozott.
Nem tudom pontosan, hogy micsoda, lehet, hogy csak elfogytak azok az emberek, akik normális kapcsolatra vágynak, férjhez mentek, elfáradtak, beleuntak, lehet, hogy én változtam, de most kb egy éve én is elengedtem, 2-3 nagyon rossz szájízű randin kívül semmit nem sikerült összehozni, akik meg fent vannak, ők jellemzően azok, akik már akkor is fent voltak, mikor sok éve leiratkoztam onnan (gyanítom, hogy ők azok, akik csak udvaroltatnak maguknak, esetleg férjük is van, csak nem vallják be, és valójában egy kis figyelemre vágynak, nem kapcsolatra)
"Az a te butaságod ha nem tudsz válaszolni!A pasik nagy része tök normális, rajtad is múlik mit hozol ki belőlük. "
100%-ban egyetértek.
Rengetegszer jártam úgy neten, és offline is, hogy próbáltam beszélgetni, mindenféle témáról, próbáltam kérdezni, vagy mesélni én valamit, de válaszként jöttek az egy szavasok, az olyan válaszok, amik ölik a beszélgetést, és nem lehet rácsavarodni (online a mosolygó fejecskék).
Majd a negyedik sikertelen témaváltás, a nulla érdeklődés után levontam a konzekvenciát, hogy nem jövök be a hölgynek, van ez így, semmi gond, és hagytam, elköszöntem, nem erőltettem a dolgot.
Később meg visszahallottam, hogy mennyire szimpatikus voltam neki, és nem is érti, hogy miért hagytam annyiban. Na, vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!