Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg Ramónával?
Áll az alkuban játszik, az új széria 1. adása óta benne van.
Nagyon helyes és aranyos, a többi játékoshoz képest olyan kis vissza fogott, csöndes.
Az érdekelne, hogy van e pasija és ha nincs akkor hol lehet Őt elérni? Esetleg van itt olyan aki ismeri?
Mik ezek a kommentek, azért nem egy világsztárról beszélünk, még csak nem is egy olyan hű de nagy és elérhetetlen hazai hírességről, miért ne akarhatná megismerhetni? Míért ne lehetne belőle bármi is?
Nőként nekem is szimpatikus a Ramóna, azt nem tudom, hogy van-e barátja. Érdemes lenne kipróbálni, amit az első hozzászóló ajánlott, megnézni a Facebook oldalán, hogy milyen közelgő eseményen vesz részt, és elmenni oda. Sok sikert!
Nekem is nagyon tetszik *_* , de én nem pesti vagyok :/
Ha te igen, akkor jelentkezz a játékra, már jött ott össze egy pár :)
De azért készülj fel, hogy nem jön össze, nekem nem lenne esélyem nála, annyi sokkal jobb pasi játszik ott, én meg leginkább Rókára hasonlítok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!