Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék ilyen lánnyal?
Aki
-csendesebb,
-nem csak a szex basz@s érdekli
-nem kavarog mással
-nem külső alapján ítél
-alacsony
-nem lesz szerelmes egy nap alatt
Vannak még ilyen lányok?
Bulikban biztos nem.
Én is csendesebb vagyok és így elég nehezen ismerkedek. Mellé még alacsony is.
S mégis mit tudnál nyújtani egy ilyen lánynak?
Mármint nem is mutattál semmi csillogtatót a belsődből ha már a külsőt ne vegye figyelembe.
Ideírt egy fiú, aki elkeseredett, mindenkit egy kalap alá von, erősen önbizalomhiányos a magassága miatt és ha ez nem volna elég ez picit sem vágygerjesztő.. inkább csak púp lennél egy normális lány hátán.
Bocsi, de a lányok nem egy nyafogó önbizalomhiányos pisisre vágynak. Nem feltétlenül kell bulizósnak vagy a helyi nagymenőnek lenned de azért legyen már tartásod.
Emellett ez a pesszimista hozzáállás sem nyerő.
Tudod vannak még ilyen lányok csak hát nem igazán veszik észre őket mert kb mindenkonek a külső a fontosabb. Amugy könyvtár, amikor ezt a kérdést teszitek fel akkor az első ami az eszembe jut az a könyvtár Xd. Meg az utcán, meg nem tudom, ilyen helyeken. Templom, vagy facebook csoportok, itt most nem a konkrét társkeresős csoportra gondolok hanem pl a hobbidnak megfelelőre és ltt lehetne ismerkedni.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!