Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális viselkedés a fiú részéről?
O egy kontroll manias ragacs. Megszakitanam vele a kapcsolatot.
Gondolj bele, ha osszejonnetek, mjnden percedrol beszamoltatna.
#1 Sajnos ez így igaz. Múltkoriban én egy ilyen lánnyal ismerkedtem, de rövid idő után le is zártam a dolgot. Az ilyenek görcsösen akarják a kapcsolatot és később sem lesz jobb. Szerintem is hanyagold a srácot.
Egyébként én is épp barátnőt keresek és tök jó, hogy máris van olyan téma amiről tudnánk beszélgetni. ^^
Relax. ;)
24/F
Nem, nem normális.
Egyrészt mi az, hogy "ha nem jelentkezem"? Mi ő, valami börtönőr? Mióta kötelező neked bárkinél is jelentkezni? Nem tartozol neki semmiféle magyarázattal, és gondolom nem kedvesen, _őszintén_ érdeklődve kérdez arról, hogy mit csináltál, mivel a fogalmazásodból egyértelműen lerí, hogy te is tudod: kontrollálni akar, és birtokolni, mint egy tárgyat.
Másrészt meg akárki mondhatja magáról, hogy kedves, és jó ember, nem ér semmit. A kedves, és jó embereknek nincs szükségük arra, hogy mondják, mert a tetteik igazolják a szavaik helyett. Lehet, hogy ő elhiszi magáról, hogy ő amolyan jó srác, de ez csak azt bizonyítja, hogy enyhén szólva se egyezik az önképe a valósággal.
21/F
Hát amiket leírtál, abból az szűrhető le, hogy nem hagy neked teret. Önbizalomhiányra, vagy arra enged következtetni amit leírtam. 22 évesen, ha nem a facebookot nyomogatod, akkor nyilván nem a hátsódat vakarod, mert van dolgod. Neki vagy ennyire nincs dolga, hogy kvázi téged ellenőriz, vagy egy pióca, aki ennyire tapad rád, vagy pedig még mindig ott vagyunk, amit az előző válaszomban leírtam. Ha te ilyen sráccal együtt tudsz majd lenni, akkor igazából nincs mitől tartanod, én csak megválaszoltam a kérdésed: nem, ez nem normális viselkedés. Persze az is lehet, hogy csak én vagyok olyan, hogy ha elköszönök valakitől, az azért van, mert dolgom van, és nem szeretem, ha mások akarják beosztani az időmet, vagy pedig ellenőrizgetnek, hogy mit csinálok. Ha ez így van, akkor meg én vagyok a nem normális.:)
Mindenesetre neked kell eldöntened, hogy számodra zavaró e a srác viselkedése, mert tőled akar valamit, veled kommunikál, nem pedig velem/velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!