Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális viselkedés a fiú részéről?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek. 22 évesek vagyunk. Nem találkoztunk, csak neten beszéltünk. De ha nem jelentkezem Facebookon, felhív, hogy mit csinálok, és ha Facebookról ki akarok lépni, akkor mindig marasztalna, hogy még maradjak, az általa meghatározott időpontig. De sose maradok addig. Meg kell magyaráznom neki, hogy mit csinálok, amíg nem beszéltem vele. Azt állatja magáról, hogy ő egy jó, és kedves ember.
2017. szept. 29. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

O egy kontroll manias ragacs. Megszakitanam vele a kapcsolatot.

Gondolj bele, ha osszejonnetek, mjnden percedrol beszamoltatna.

2017. szept. 29. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

#1 Sajnos ez így igaz. Múltkoriban én egy ilyen lánnyal ismerkedtem, de rövid idő után le is zártam a dolgot. Az ilyenek görcsösen akarják a kapcsolatot és később sem lesz jobb. Szerintem is hanyagold a srácot.

Egyébként én is épp barátnőt keresek és tök jó, hogy máris van olyan téma amiről tudnánk beszélgetni. ^^

Relax. ;)

24/F

2017. szept. 29. 20:17
 3/7 A legrosszabb ***** válasza:
Ezt velem is eljátszotta már néhány csaj évekkel ezelőtt interneten, még az MSN-es korszakban, miközben simán csak beszélgettünk/írtunk egymásnak, semmi előzmény, semmi extra. Konkrétan kétórás irkálás után a magánéletemet akarták az ellenőrzésük alá vonni, de szinte negyedórás rendszerességgel, pont pont pont, huszonéves (!) nők. Komolyan, olykor pislogok, hogy micsoda elvetemült, agybeteg emberek futkároznak az internet éterében...
2017. szept. 29. 20:21
 4/7 kén_ ***** válasza:

Nem, nem normális.

Egyrészt mi az, hogy "ha nem jelentkezem"? Mi ő, valami börtönőr? Mióta kötelező neked bárkinél is jelentkezni? Nem tartozol neki semmiféle magyarázattal, és gondolom nem kedvesen, _őszintén_ érdeklődve kérdez arról, hogy mit csináltál, mivel a fogalmazásodból egyértelműen lerí, hogy te is tudod: kontrollálni akar, és birtokolni, mint egy tárgyat.

Másrészt meg akárki mondhatja magáról, hogy kedves, és jó ember, nem ér semmit. A kedves, és jó embereknek nincs szükségük arra, hogy mondják, mert a tetteik igazolják a szavaik helyett. Lehet, hogy ő elhiszi magáról, hogy ő amolyan jó srác, de ez csak azt bizonyítja, hogy enyhén szólva se egyezik az önképe a valósággal.

21/F

2017. szept. 29. 20:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy kérdezi meg hogy hol voltam, hogy hol voltál, míg nem beszéltünk? Ebből már rosszat kell leszűrnöm?
2017. szept. 29. 20:35
 6/7 kén_ ***** válasza:

Hát amiket leírtál, abból az szűrhető le, hogy nem hagy neked teret. Önbizalomhiányra, vagy arra enged következtetni amit leírtam. 22 évesen, ha nem a facebookot nyomogatod, akkor nyilván nem a hátsódat vakarod, mert van dolgod. Neki vagy ennyire nincs dolga, hogy kvázi téged ellenőriz, vagy egy pióca, aki ennyire tapad rád, vagy pedig még mindig ott vagyunk, amit az előző válaszomban leírtam. Ha te ilyen sráccal együtt tudsz majd lenni, akkor igazából nincs mitől tartanod, én csak megválaszoltam a kérdésed: nem, ez nem normális viselkedés. Persze az is lehet, hogy csak én vagyok olyan, hogy ha elköszönök valakitől, az azért van, mert dolgom van, és nem szeretem, ha mások akarják beosztani az időmet, vagy pedig ellenőrizgetnek, hogy mit csinálok. Ha ez így van, akkor meg én vagyok a nem normális.:)

Mindenesetre neked kell eldöntened, hogy számodra zavaró e a srác viselkedése, mert tőled akar valamit, veled kommunikál, nem pedig velem/velünk.

2017. szept. 29. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem jàrtok még egy nem vagytok házasok eleve nem normàlis ahogy viselkedik. Én jol meggondolnàm ezekutàn hogy kezdjek e vele .Ha neked fontos akkor beszêld ezt meg vele és ha vàltozik idővel akkor még lehet esêly.
2017. okt. 2. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!