Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves Férfiak! Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfiak! Miért nem lehet egy nő részéről a NEM-et normális viselkedés keretében elfogadni?

Figyelt kérdés
A munkahelyen egy kolléga kapcsolatot kezdeményezett, a válaszom nem lett. Első benyomásra intelligens embernek ismertem meg, amióta kiderült, hogy mi állt a háttérben teljesen megváltozott (nem lekezelő, de érezni rajta). Nehéz így a további jó munkakapcsolatot megtartani. Rosszul érzem magam, pedig fontos lenne a feszültséget elkerülni. Megértem és átérzem, de miért nem lehet ezek nélkül a régi - ezt megelőző - kapcsolatot folytatni?!
2017. júl. 4. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nezd, ehhez kell bizonyos erzelmi intellegencia(ahogy irtad is).

Bantja a hiusagat, hogy nem kellettel neki. Egyebkent tobbsegeben az emberek nem ertem mit gondolnak...az okes ha mind a ketten lathatoan vonzodnak a masikhoz, de ha ez nem all fent, fel nem fogom, hogy munkahelyen minek kell probalkozni. Abbol sosincs jo vege, altalaban. Mint az iskolaban, ott se ajanlatos nagy szerelembe esni.

2017. júl. 4. 17:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Lehet egy pontig szimpatikus a másik ember, és valóban érezhető a vonzódás is, de egy házasság kötelékében a józanság előtérbe kerül.
2017. júl. 4. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Talán neki érzései is vannak feléd,így nem képes jól kezelni és megemészteni a helyzetet.Idővel biztosan megenyhül,ha pedig nem,annak a terhét úgyis neki kell cipelnie.A legtisztább,ha kerülöd egy ideig,s ha mással kezdesz netán később,azt lehetőleg ne a szeme előtt tedd...az csak olaj a tűzre.Voltam hasonló helyzetben,ott én voltam a visszautasított fél,csak ott voltak randik,testiség is,meg pár hónapig hülyített az illető,plusz én voltam a nő.Nem kívánom senkinek,amit utána éreztem,mikor végignéztem a flörtjeit,olyan szarul semmi sem esett.Szóval a nemet nem mindig könnyű feldolgozni,korrekten kezelni.
2017. júl. 4. 17:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak most látom,hogy házas vagy.Ez esetben korrektül viselkedtél.Nos,ezek után még inkább kerüld a bájcsevelyt.Beszéljetek annyit,amennyit muszáj.Hármas vagyok...
2017. júl. 4. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig baráti viszonyotok volt, akkor most gondolom ettől próbál eltávolodni. Nem valószínű, hogy ez ellened szól, viszont érzései vannak irányodban, így nem tud veled a továbbiakban baráti kapcsolatot ápolni. Én is kerülnélek és tartanám a 2 lépés távolságot hasonló helyzetben.

30/f

2017. júl. 4. 18:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Ha visszautasítanak, azt szerintem mindig normálisan kezelem.

Ha valami szűk közegben kapom (munkahely, baráti társaság), akkor maradunk barátok, ha valami ismeretlen nő, akkor általában zárom a dolgot, és nem folytatok vele tovább semmilyen kapcsolatot, de ezt teljesen normálisan teszem, nem kiabálok kígyót békát, nem hisztizek, csak egyszerűen akkor elfogadom, hogy ebben a kapcsolatban ennyi volt (van aki megsértődik, hogy de barátok attól még lehetünk, de általában nem feltétlen akarok ebbe az irányba elindulni, főleg magam miatt nem)

Azt hittem ez az átlag.

2017. júl. 4. 18:12
 7/10 A kérdező kommentje:

A kollegáim 98%-a férfi, azonnal észreveszem ha valaki másképp néz rám. Eddig minden esetben kezelhető szituációk voltak. Ebben az esetben hónapok óta tartó munkakapcsolatból lett ez kb. 1-

1.5 hónapja. Eszembe nem jutott volna, hisz korábban jelét sem adta. Hirtelen jött.

Azt gondolom az ember életébe mindig lépnek olyan emberek, akik a lelkünket is megérintik. Talán ez ezért "fáj" nekem, de akkor is tudni kell határt húzni ha van párja az egyik félnek, a másiknak pedig ezt el kell fogadni.

2017. júl. 4. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:

"Eddig minden esetben kezelhető szituációk voltak."

A jelek szerint a férfiak nagy része még szerinted is normális, és a NEM-ről tudja, hogy az NEM-et jelent.

Akkor mégis honnan a fenéből tudnánk, hogy ez az egy zakkant miért ilyen?

2017. júl. 4. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Lopj túl rajta. Ne vedd a szívedre. Én sem fogadom el, hogy nemet mondasz a kérésemre:eljössz velem egy wellness hétvégére? Fizetheted a részed. gondolom nem izgat fel a kérdés. a jollégád se izgasson. Könnyű ezt persze kívülállóként mondani. De kiveszel 1 hét szabadságot és eljössz velem vagy mással vagy egyedül 1 wellness hétvégére. A munkahelyeden pedig közhírré tesze, hogy van egy sportoló barátod. 48-as ing mérettel.
2017. júl. 4. 19:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat, idővel megoldódik. Talán azért kever fel a dolog, mert ma ismét összefutottunk egy munka miatt. Nem volt egyszerű a részemről, kerültem őt, a kollégák látták, hogy külön húzodtam. A munka viszont nem mehet...
2017. júl. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!