Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Külsőleg nagyon szép, sportos, csinos.

Belsőleg csendes, jószívű, általában nagyon kedves mindenkivel mert ilyen az alaptermészete. Persze ha oka van rá akkor ki tud állni magáért, de alapvetően kedves. Nem beszél ki másokat, a saját dolgával foglalkozik. Szeret segíteni embereken, állatokon. Rettenetesen megviselik ha másokat bántanak, vagy brutális történeteket olvas, hall a híradóban.

Intelligens, okos, jófej, vannak céljai és álmai. Pozitív az életszemlélete, és a sok csalódás és kudarc után az a mottója, hogy minden apróságot értékelni kell az életben, mert nagyon sok embernek még ennyi sem adatik meg, és mindent értékelni kell.

Alapvetően szeretne egy jó színvonalon élni, meg sikeres lenni, de úgy gondolja hogy ezek csak eszközök ahhoz hogy valaki élményekkel teli életet éljen, és nem a pénztől és tárgyaktól kell a boldogságot várni.

Ti mit gondoltok egy ilyen lányról? A barátnőmről van szó, és néha hihetetlen hogy van ilyen lány. Kíváncsi lennék a véleményetekre

2017. szept. 29. 19:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

1:Nem hiszem,hogy ennek a lánynak csak jó oldala van illene kiemelni a rossz tulajdonságait is mivel így mindenki azt fogja írni,hogy jaj de szimpi.

2:Minek kérsz véleményt a barátnődről?Nem elég annyit,hogy neked jó úgy ahogy van miért kérsz mondjuk más pasitól véleményt?Most azt várod el,hogy istenítsük vagy mi?Vannak még páran ilyen lányok.

2017. szept. 29. 19:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel, kicsit sem reális képet festettél róla. Így olyan, mintha egy űrlényről beszélnél :)
2017. szept. 29. 19:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Oh, az a rózsaszín köd'
2017. szept. 29. 19:41
 4/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne űrlény? Tényleg szóról szóra ilyen a lány..... Én csak arra vagyok kíváncsi hogy ti mit gondoltok róla, mivel nekem ő a példaképem mert eezek olyan tulajdonságok amik együtt azért nem olyan gyakori párosítás.
2017. szept. 29. 19:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom róla,hogy kicsit túl sztárolod pedig ő sem tökéletes kell lennie rossz oldalának is.Illetve csomó ilyen lány szaladgál a világba nem egy ilyen lány van a világon,.
2017. szept. 29. 19:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Becsüld meg és sose okozz neki fájdalmat, kérdezd meg tőle hogy hogy van, öleld sokat és beszélgess vele ha csak a semmiröl is, szeresd!!
2017. szept. 29. 19:48
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Vagy nagyon elöntötte a lenti agyadat a köd, vagy te vagy a csajszi. Magukról adnak az emberek mindig negatívum nélküli jellemzést.
2017. szept. 29. 19:50
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
Olyan ember nem létezik, hogy nincs rossz tulajdonsága. Én elhiszem, hogy ő ilyen jó tulajdonságokkal rendelkezik, de az, hogy 1 rossz sincs az kamu. Külsőre meg én személy szerint jobban szeretem a husisabb lányokat, mert szerintem legalább rajtuk van mit fogni :D
2017. szept. 29. 20:07
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

pár lényeges dolog kimaradt.

milyen ügyesen ver farkat?

bénán szop,vagy jól?

szeret lovagolni,vagy lusta hozzá?

hogyan kezeli a fétised?

elfogadja,netán szereti,vagy elutasítja?

kezdeményez ő is dugást,vagy folyton neked kell rá noszogatni?

szóval lényeges és fontos dolgokat hagytál ki,hogy teljes képet tudjunk alkotni róla.

2017. szept. 29. 22:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, te egy címeres vadbarom vagy.
2017. szept. 29. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!