Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ha egy nem kövér férfit csak kövér nők akarnak?
Figyelt kérdés
Mindig csak a kövér nők akarnak tőlem többet, átlagos külsejű nők elhajtanak.2017. szept. 29. 13:10
1/7 anonim válasza:
Ők már eléggé leadták az igényeik, hogy beérjék veled is.
2/7 anonim válasza:
Vagy a kognitív torzítás miatt, ami azt jelenti, hogy szelektíven tulajdonítasz jelentőséget különböző eseményeknek, aszerint, hogy mennyire támasztják alá bizonyos prekoncepcióidat.
Vagy hétköznapi események kvázi-véletlenszerű jellege miatt, hisz nyilván te is tisztában vagy vele, hogy a randomitás definíciból eredően mintázatokat eredményez.
Mindkettő értékelési hiba, ami gyakran előfordul, no para.
3/7 anonim válasza:
ezt tényleg nem tudod magadnak megoldani?
4/7 anonim válasza:
Azt én se értettem soha, hogy engem, aki inkább vékonyabb alkat vagyok, miért találnak meg gyakran a kövér nők. Ők nem érzik úgy, hogy elég hülyén mutatnánk egymás mellett? Nincs bajom a kövérekkel, barátilag szívesen elvagyok velük, de párkapcsolati szinten hozzám nem illenek.
7/7 anonim válasza:
Mindig a kövér nők...elképesztő, hogy némelyeknek ez a legnagyobb gondja.
Mond, neked nincs szád, hogy elhajtsd őket, ha Ennyire irritálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!