Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a kövér nők akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a kövér nők akarnak tőlem kapcsolatot?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok lassan és eddig még vékony nő szóba sem állt velem, csak kövér duci nők akarnak tőlem valami. nem értem miért
2013. szept. 29. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet Te is ah, fogalmazol kövér vagy nem?
2013. szept. 29. 17:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Kicsit, de nem nagyon
2013. szept. 29. 17:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ők is csak kicsit gondolják magukat ilyennek, aztán a pasik menekülnek :d
2013. szept. 29. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Vagy is igen...Hát, lehet ezért pl. Vagy most az a bajod, hogy nem a cicababák buknak Rád? Tessék elmenni kondizni, rendbe tenni a tested aztán csak akad majd neked is ilyen jellegű hölgyemény :) Valamit valamiért!
2013. szept. 29. 17:04
 5/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért van annyit dagadt pasinak vékony barátnője?? És tök csóró közmunkás a pasi
2013. szept. 29. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:

o.O Szóval Neked az a lényeg h, vékony legyen semmi más :D Az, h ki tudja mekkora hárpia az a bizonyos nő, vagy mekkora gyp-s az lényegtelen...Te csak a külsőségeket látod, a kapcsolatukba nem látsz bele...

Sportolni, gyúrni nem akarsz, akkor nem tudom légy utca seprő, aszfaltozó, vagy kémény seprű úgy lehet akad neked is egy ilyen :) Más évek óta magányos, senkije nincs Neked meg az a problémád, h nem tökéletes alakú akad, nem tudsz kit mutogatni, a haverok előtt? Vagy nem egészen értem a problémád :)

2013. szept. 29. 17:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek 83%-ossal. Kicsit gondolkozz már el!
2013. szept. 29. 17:19
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
Én egy kövér lány vagyok, de nekem biztos nem kellenél! Mindig vékony vagy izmos pasijaim voltak, nem állnék le egy olyannal, aki "kicsit kövér" - mellesleg te elég sertés lehetsz, ha saját bevallásod szerint "kicsit" vagy kövér, muhaha!
2013. szept. 29. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom. DE én is hasonlóan volnék.

Mondjuk jobb mint ha senkinek sem tetszenél.

Próbáld meg azt, hogy efyikkel amelyiknek szebb az arca, azzal összejössz, aztán nekiállítod sportolni.

2013. szept. 29. 17:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 83%-os...Én nem megbántani akartam csak nem értem a problémáját :)
2013. szept. 29. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!