Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a kövér nők akarnak tőlem kapcsolatot?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok lassan és eddig még vékony nő szóba sem állt velem, csak kövér duci nők akarnak tőlem valami. nem értem miért2013. szept. 29. 16:58
11/12 anonim válasza:
én ismertem olyan csajt, aki tök csinos volt, jó csaj, és a mackósabb formák jöttek be neki. Van ilyen. Mondjuk egy kis bicó, meg hát tényleg nem árt, de nem minden jó nőnek kockahasú, karcsú hím kell egyébként. én karcsú vagyok, de én is a ducibb lányoknak jövök be. Meg kell barátkozni vele. Ez van. :)
12/12 anonim válasza:
Mert saját meglátásuk szerint (legalábbis ezt sulykolják maguknak), ők nem kövérek,csak molettek :D a valóságban meg hízósertés tenyészkocák, uii uiii :DDDDDDD sajnos a verbális tuning csak addig működik amíg nem találkoztok élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!