Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaktól kérdezném! Tényleg a molett nők mozdítjak meg jobban a fantáziátokat, mint a vékonyabb lányok?!
Figyelt kérdés
Csak mutatkozni nem szivesen mutatkoztok velük!Pedig jobb a humoruk,van ironikus önkritikájuk,kisugárzasuk ezeknek a molett csajoknak?!2017. szept. 28. 21:53
31/34 anonim válasza:
Ha éppen meg akarok dugni egy dagadt nőt mert nagyon ki vagyok éhezve akkor esetleg dicsérem az "idomait" vagy idomtalanságait.:)
Amúgy miért lennének a dagadtak
jobb humorúak vagy lenne több ironikus önkritikájuk vagy kisugárzásuk mint a jó nőknek?Ez mekkora hülyeség már!
32/34 A kérdező kommentje:
Dagattakról beszélsz,én meg molettekről.
Fogalomzavar!És ha kivagy ehezve,még egy dagatba is belerakod.Egeszsegedre!
Jo faszi lehetsz ha ennyire ki vagy ehezve,hogy az altalad olyan gusztudtalan dagadt noket csapod be,csak hogy kielegitsd magad!Nem minositelek inkabb.Ezert a par sorert is kar volt erted!
2017. dec. 5. 08:16
33/34 anonim válasza:
Ne emeld már ki többet ezt a szart!
34/34 anonim válasza:
Husi nőként én azt veszem észre, hogy a vékonyak mindenkinek kellenek, ők a külsejük miatt biztos nem kapnak visszautasítást, aki nem vékony az meg keveseknek kell de azért lehet találni párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!