Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaktól kérdezném! Tényleg a molett nők mozdítjak
meg jobban a fantáziátokat, mint a vékonyabb lányok?!
2017. szept. 28. 22:09
Engem egy atlagps csaj erdekel
2017. szept. 28. 22:10
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni,de nem nem jönnek be szexuálisan a molett nők.. egyébként pedig biztos nagyon sok molett nőnek van jó humora, önkritikája és kisugárzása, de ugyanez elmondható a molett férfiakról is (én nem vagyok az, de akiket ismerek, a nagy többség ilyen)..
2017. szept. 28. 22:15
2017. szept. 28. 22:26
Nekem abszolút zsáner a formásan husis, telt típus. Ha lenne ilyen barátnőm, maximálisan felvállalnám, mert marhára bejön, és ez sokkal többet számít bármilyen közvélekedésnél számomra.
2017. szept. 28. 22:37
#9 a vékony lányok azért nem oldódnak fel csúnya pasik mellett, mert nem érdeklik őket a csúnya pasik. Erre még nem gondoltál Sherlock?
2017. szept. 28. 22:44
Az eddigi barátnőim molettek vagy extra duci alkatúak voltak, én izmod, sportos vagyok és együtt jártunk bulizni is, szóval szívesen mutatkoztunk együtt.
2017. szept. 28. 22:49
Én molett biszex nő vagyok és pl a párom fantáziáját abszolút az én típusom mozgatja meg,másét meg nem,ennyi.
Nőben vékonyakból is az arányosan és feszesen vékonyak jönnek be,az elől-hátul vágódeszkák nem.
Vékonyban ő abszolút nem jön be testalkatra pl:
[link]
Egy ilyen testalkattal már semmi bajom,ahogy a legtöbb pasinak sem:
[link]
Testalkatra ő a preferencia:
[link]
2017. szept. 29. 00:13
A molett szó használói a bálnák szoktak lenni, ők pedig nem tetszenek. Ha simán csak telt egy nő, az ugyan úgy vonzó a szemembe, mint egy karcsú. Ha arányos, akkor nekem szép. A humor meg nem hiszem, hogy összefüggésben van a testsúllyal.
31/f
2017. szept. 29. 00:27
Nekem a molett nők sose tetszettek, viszont mostanában megtetszettek a kicsit husisabb lányok. Régen csak a vékonyak tetszettek.
2017. szept. 29. 00:44
Kapcsolódó kérdések: