Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaktól kérdezném! Tényleg a molett nők mozdítjak meg jobban a fantáziátokat, mint a vékonyabb lányok?!
Husis alatt a középsőt értem:
Bár a jobb szélső se olyan duci, de ő már annyira nem tetszik. A nála ducibbak meg végképp nem.
A kérdés azert fogalmazódott meg bennem,mert gatlásaim voltak mindig ezzel kapcsolatban!Viszont egy pasi most elhitette velem,hogy vonzóbbnak tart,és kívánatosabbnak,mint eddig bármelyik vékonyabb barátnőjét!Imádja hogy van mit fogni,és végre nem nyomja a csont az oldalát :D
Szerinte a magukat tökéletesnek hitt nők,nem olyan odaadóak,inkább csak magukkal törődnek,míg most teljesen máshogy érete magat!Es így utólag visszagondolva,több pasi is bókol,kacérkodik,közeledik,de mindig elpoénkodgam ezeket,mert arra gondoltam,biztos csak hülyülnek,talán még gúnyolódnak is.Es ha elhiszem,hogy ez nekem szól mint nőnek,akkor kinevetnek a hátam mögött!Nem tudok férfi fejjel gondolkodni,ők hogy lassák a nőt!Lehet hújjogni,hogy nem az eszemért szeretnek.
Ez a humorral való összefüggés egy akkora phaszság, hogy mérhető a gravitációja!
Ettől még tetszhetsz jobban annak a srácnak, de eléggé komoly felszínességre utal, ha valaki azért van valakivel, mert van rajta mit fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!