Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a mai férfi kb.40 %-a rendelkezik valamelyik tulajdonsággal ezek közül, tényleg itt tartana a mai férfi társadalom?
Nagyon sokszor hallom, hogy egy férfi rendelkezik valamelyik tulajdonsággal ezek közül:
- félénk
- tutyi mutyi
- nagyon vékony, gyenge
- anyuka pici fia
- nagyon határozatlan
- igénytelen
Hmm, fura, hogy itt mindenki azt gondolja, hogy sok a 40%.
Szerintem egyaltalan nem, a legtobbjuknek fogalma sincs arrol, hogy anyuci pici fia, milyen gyakori jelenseg, alig talalkoztam olyan csajjal akinek ne lett volna az exei kozott legalabb egy.
Amugy a tulajdonsagok nagy reszere az aki viseli sokszor tudatlan.
De a legtobb tualjdonsag, meg van bennuk, csak legfeljebb nem akkora mertekben, hogy az nagyon feltunjon a masik nem szamara.
Lehet ezzel vitatkozni, de pl szamomra az is tutyi-mutyi, aki pl
Szingli ferfi, meglat egy gyonyoru szep not az utcan s nem mer odamenni, mert az jar a fejeben , hogy masok is meghallhatjak, biztos van baratja, ennek a bomba nonek en keves lennek stb.
Mar pedig a ferfiak legalabb 90%-a nem megy oda.
De ahogy megvannak itt a szteretip jelzok a ferfiakra, ugyanugy meg van a noi oldala is.
-fogalma sincs mit akar
- tulsagosan valogatos
- flegma
-kulsosegek erdeklik
-egy ertelmes beszelgetest nem lehet lefolytatni
-fogalma sincs, hogyan legyen noies
-nulla cel, csak azt varja, hogy talaljon egy eros magabiztos ferfit akitol azt varja, hogy megoldja a problemait
- penzre megy
-szegyenli a sajat szexualitast
Lehet valasztani ;)
Félénk vagyok, vékony és gyenge. 18 éves koromra önerőből összehoztam két nyelvvizsgát és egy jogosítványt, egyetem mellett kidolgoztam a lelkemet is, hogy ne a szüleimen élősködjek, vagy legalábbis minél kisebb mértékben. Mikor anyukám beteg lett, apám pedig már nem élt, szintén kidolgoztam a belemet otthon is és a munkahelyemen is, hogy a szükségszerűen megnövekedett költségeket fedezni tudjam.
Hogy jössz te ahhoz, hogy becsmérelj? Azért, mert félénkebb természetű vagyok, vékony és nem egy erőember, már nem vagyok férfi?
Asszem már feláldoztam pár dolgot a társadalom, a családom és a saját céljaim oltárán, hogy azt mondhassam, kikérem magamnak, hogy ezekért ne tarts ugyanolyan férfinak, mint bárki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!